Social

# psiholog online #psiholog

Un psiholog online pentru problemele tale poti gasi pe platforma Solution Talk

A vorbi cu altcineva despre problemele care te apasa poate sa fie o solutie benefica, dar functioneaza doar pe moment. Un prieten sau cineva drag pot juca rolului unui psiholog, dar in probleme mai dificile nu pot substitui un adevarat profesionist.

In aceste cazuri a recomanda persoanei in cauza ajutor specializat este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le putem face pentru ea. Nimic nu poate inlocui un psiholog care sa te asculte fara sa te judece si sa te ajute sa te recompui. Dar, daca din diverse motive nu poti ajunge la un cabinet fizic, se poate apela si la un psiholog online. Vorbim in cele ce urmeaza despre acest lucru.

O clinica virtuala de psihoterapie la indemana oricui

In spatiul virtual exista o clinica de psihoterapie gandita ca un serviciu complet si echipata cu toate instrumentele necesare unei sedinte cu un psiholog online. Ea a fost special infiintata pentru a ajuta acele persoane care nu au timpul necesar sa ajunga la un cabinet in format fizic ori, din diverse motive, nu se simt bine sa apeleze la un psiholog intr-un spatiu definit.

La Solution Talk se gasesc psihoterapeuti si medici psihiatri atent selectati, atestati de Colegiul Medicilor din Romania. Ei pot ajuta la gasirea unei stari de echilibru optime sau, de ce nu, la atingerea unui obiectiv personal. Experienta ii recomanda ca fiind alegerea perfecta mai ales intr-un moment de criza. Ai curaj si descopera un psiholog online bun doar pe aceasta platforma.

Cum se desfasoara o sedinta online pe platforma

Acest lucru are loc prin intermediul unui cont care se face foarte rapid pe platforma, mai precis pe pagina oficiala solutiontalk.ro. Contul este gratuit si dureaza doar cateva minute. Apoi este nevoie de o conexiune buna WIFI si conectarea se realizeaza imediat, indiferent daca se detine un telefon, tableta sau laptop. Alegerea unui psihoterapeut din lista ramane la latitudinea persoanei care va face programarea. Dupa ce programarea a fost facuta, are loc plata care se face online cu cardul.

Indiferent ca persoana este in confortul casei sale sau intr-un spatiu in care se simte in siguranta, inca de la primele minute online va constata un confort sporit si va fi inconjurata de multa grija si atentie.

Ce sedinte au loc cu ajutorul acestei platforme? 

Pentru persoanele care trec prin diverse probleme cu un grad mai mic sau mai mare de dificultate, trebuie sa stie ca pe aceasta platforma au loc doua feluri de sedinte.

Astfel, vorbim aici de sedinte de psihoterapie individuala sau de cuplu, cu durata de 50, respectiv 90 de minute. In acest gen de sedinte se lucreaza impreuna cu psihoterapeutul ales pentru depasirea blocajelor emotionale si comportamentale sau pentru tulburari anxioase sau de personalitate.

Sedintele de psihiatrie sunt mai complexe si au durata de 50 de minute sau se rezuma la un consult psihiatric cu durata de 25 de minute. Vorbim aici de simptome mai severe care pot fi atenuate cu ajutorul unui psihiatru. Acesta pune diagnostice in urma evaluarilor si apoi prescrie un tratament pe baza de medicamente.

Cand este timpul potrivit sa faci acest pas

Acum cu online-ul de partea ta, practic nu mai poti spune ca ai scuze sa tot amani. cu cat interventiile sunt mai rapide, cu atat mai bine. Pentru ca in fond pentru sanatatea ta emotionala este bine sa iei atitudine, lucrurile nu se rezolva de la sine, trecand cu vederea si lasand totul in voia sortii. Convinge-te si tu de asta!

Pentru mai multe detalii si informatii despre serviciile oferite accesati pagina oficiala Solution Talk.

 FOTO: solutiontalk.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea