Social

#risc explozie crevedia #explozie crevedia #crevedia

Un nou risc de explozie la Crevedia! Pompierii intervin la fata locului

Este un nou risc de explozie la Crevedia. Pompierii intervin la fata locului pentru a raci o cisterna GPL precum cele care au explodat sambata seara.

In momentul de fata cercetarile sunt oprite deoarece nu se pot desfasura in conditii de siguranta, cat timp cisterna se afla sub risc de explozie.

La Crevedia exista inca o cisterna care are combustibil in interior. Salvatorii incearca, in accest moment, sa elimine pericolul. Pana cand combustibilul din cisterna nu se scurge complet, pompierii trebuie sa intervina pentru a raci cisterna.

Intre timp, la fata locului au ajuns si specialistii INSEMEX (Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Securitatea Minera si Protectie Antiexploziva) de la Petrosani. Suflul exploziei a fost atat de purenic incat a afectat o zona foarte mare, iar bucati de metal care au sarit in urma exploziei, au fost gasite pe o raza de 500 de metri. 

Localnicii care locuiesc in zona au fost ecavuati si nu se pot intoarce inca in casele lor, pana cand pericolul nu dispare complet. Este vorba de aproximativ 3.000 de persoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea