Social

#ancheta crevedia #anchete in desfasurare # catastrofa crevedia #explozie crevedia

Anchete in desfasurare la Crevedia. Traficul rutier nu a fost reluat

Mai multe anchete se afla in desfasurare in urma tragediei din Crevedia. Cu toate acestea, pana acum, nu exista niciun suspect. 

Se fac cercetari in cazul a doua dosare penale. Unul de distrugere, ca urmare a dezastrului si unul pentru accident de munca. Achetele vizeaza doar faptele, in acest moment, nu si persoanele.  

Primele perchezitii au inceput duminica seara, la sediile firmelor care detin statia GPL din Crevedia.

Agentii de la Serviciul de investigatii criminale, dar si de la Serviciul pentru Investigarea Criminalitatii Economice, s-au deplasat la sediul firmei respective pentru a afla de ce statia GPL inca functiona, desi in urma mai multor controale nu mai aveau aviz de functionare inca din octombrie 2020. 

ISU a sanctionat firma in repetate randuri deoarece desfasurau activitati fara aviz pentru acest lucru. 

In plus, localnicii au declarat autoritatilor ca puteau merge la statia respectiva pentru a incerca buteliile de uz casnic doar dupa ora 18:00.

De asemenea, o ancheta a fost deschisa de Parchetul General, o alta de Parchetul Militar (care vizeaza pompierii raniti in misiune) si, potrivit unor surse ale antena3.ro, o ancheta DNA, in urma autosesizarii.

Traficul rutier este blocat

Traficul rutier este, in continuare, blocat pe ambele sensuri. Acesta va ramane blocat pentru desfasurarea cercetarilor la fata locului.

Traficul este deviat pe rutele ocolitoare: pe sensul catre Ploiesti - DC 77A – DJ 701B – DN 7 Tartasesti, iar pe celalalt sens - DJ 101B Peris – Tancabesti – DN 1, potrivit Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea