Social

#barack obama echipa #negociator sef comert #xavier becerra

Un democrat refuza oferta lui Obama de a deveni negociator-sef pentru comert

Democratul Xavier Becerra ( foto ) a refuzat marti propunerea lui Barack Obama de a ocupa functia de negociator-sef pentru comert, spunand ca doreste sa ramana in Camera Reprezentantilor .

Becerra, ales recent vicepresedinte al grupului democrat din Camera, a spus ca vrea sa-si canalizeze energia spre acest nou post si spre cel de membru al Comitetului pentru securitatea sociala din Camera, una dintre cele mai influente comisii ale Congresului, relateaza Reuters.

"Consider ca acum am o rara ocazie de a rezolva multe dintre treburile neterminate din America: investitii in infrastructura, acoperirea universala de sanatate, o reforma responsabila in domeniul imigratiei", a spus Becerra.

El a fost ales prima data in Congres in 1992. Becerra era sustinut pentru functia de negociator-sef pentru comert de catre oficialii sindicatelor, pentru ca a fost alaturi de ei in opozitia fata de acordul de liber-schimb cu tari din America Centrala , spunand ca acordul nu continea prevederi suficient de ferme privitoare la munca si mediu. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea