Social

#avion prabusit peste case #avion prabusit #decese

Un avion s-a prabusit intr-o zona rezidentiala. Mai multe case, in flacari. Numerosi morti

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste un parc de locuinte mobile din Florida, Clearwater, in sud-estul Statelor Unite ale Americii. Mai multe persoane au murit, iar numeroase locuinte au luat foc.

 

„Pot confirma ca sunt mai multi morti, atat in aparat, cat si in interiorul unor locuinte mobile", a declarat seful pompierilor, Scott Ehlers, fara a oferi un numar exact al persoanelor decedate, potrivit cnn.com.

Ehlers a mai declarat ca avionul a fost gasit "in mod predominant intr-o casa mobila”.

Accidentul a avut loc joi, la ora locala 19:00 (vineri, ora 00:00, ora Romaniei). Prabusirea a avut loc la doar cateva minute dupa ce un aeroport din apropiere a primit un mesaj SOS de la pilotul avionului, a afirmat Scott Ehlers.

Pompierii s-au deplasat de urgenta catre parcul de locuinte mobile din Bayside Waters pentru a stinge incendiile. 

Una dintre locuintele mobile a fost lovita din plin de avionul care s-a prabusit, iar alte cel putin trei locuinte au fost cuprinse de flacari, a mai declarat seful pompierilor. Locuitorii altor case au reusit sa paraseasca in siguranta propriile locuinte.

Pilotul avionului de mici dimensiuni, de tip Beechcraft Bonanza V35, ar fi raportat o pana la motor, inainte de accident. 

Steven Ascari, un locuitor din Clearwater, a declarat pentru CNN ca a auzit, joi seara, ceea ce parea a fi o explozie, iar apartamentul acestuia s-a zguduit. "Si urmatorul lucru pe care-l stiu este ca am vazut un fum gros”, a declarat Steven. 

Persoanele care se aflau in celelalte trei case care au luat foc, au fost evacuate. Singurele victime sunt cele din casa peste care s-a prabusit avionul si cele care se aflau in avion.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea