Social

Umor, plictis sau cruda realitate?! Romanii il vor pe Gigi selectioner

Dupa ce Romania a parasit euro 2008 cu coada intre picioare, tot mai multi suporteri ai nationalei s-au declarat nemultumiti de jocul tricolorilor. Lasand la o parte fotbalistii, care nu au aratat mai nimic in cele trei partide disputate la Campionatul European – in special in meciul contra Olandei –, tunurile au fost puse pe selectionerul Victor Piturca.

Cu toate ca oficialii FRF au declarat ca vor continua alaturi de actualul tehnician al Romaniei si in campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2010, foarte multi dintre dumneavoastra v-ati exprimat parerea ca Piti trebuie sa renunte la functia sa pentru a lasa locul altcuiva. Si asta s-a vazut in urma sondajului lansat acum ceva timp de site-ul Antena3 Sport.

Mircea Lucescu a fost unul dintre preferatii celor care au votat, dar competitia a fost castigata la mustata de… Gigi Becali. Semn ca umorul nu a parasit granitele tarii sau ca romanii trec mereu peste greutati facand haz de necaz. Speram ca nu aceasta este dorinta unei natiuni intregi, iar mai jos puteti urmari clasamentul celor 10 nominalizati pentru inlocuirea lui Victor Piturca. Dar inainte trebuie facem precizarea ca actualul selectioner a avut si el sustinatori care nu doresc nicio schimbare la nivelul bancii
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea