Social

Wimbledon: Hanescu, esec si la dublu

Turneul de la Wimbledon a fost o dezamagire totala pentru noi, asta din cauza ca sportivii romani au fost eliminati inca din primele tururi ale competitiei. Dupa ce am pierdut orice speranta in confruntarile la simplu, a venit randul sa traim noi deziluzii si in partidele disputate la dublu.

Victor Hanescu a fost eliminat de cehul Tomas Berdych, cap de serie numarul 11, in turul doi al probei de simplu. Cu toate ca a vrut sa isi ia revansa alaturi de americanul James Cerretani, tenismenul roman simtit inca o data gustul... esecului, in cursul zilei de sambata, tot in turul doi al turneului londonez. Perechea Max Mirnyi (Belarus)/Jamie Murray (Marea Britanie) s-a impus cu scorul de 4-6, 4-6, 6-7, cei doi fiind favoritii numarul 14 ai competitiei.

In schimb, spaniolul Rafael Nadal a dat un nou spectacol la scena deschisa, impunandu-se fara nicio problema in fata lui Nicolas Kiefer. Germanul nu a reusit nici de data aceasta sa castige vreun set in meciul disputat contra numarului doi mondial, iar Nadal isi continua marsul catre finala dupa ce si-a adjudecat partida cu scorul de 7-6, 6-2, 6-3.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea