Social

#Narcis Teodor Lupou #logo descalificat #logo primaria Bucuresti

Uite logo, nu e logo! Primaria Capitalei l-a descalificat pe castigator!

Timisoreanul Narcis Teodor Lupou, castigatorul concursului pentru logo-ul Capitalei, a fost descaifat joi de catre organizatori, in urma semnalelor publice privind asemanarea foarte mare cu unul din logo-urile orasului Taipei, anunta Primaria Capitalei.

"In urma semnalelor publice privind asemanarea foarte mare dintre logo-ul declarat castigator al concursului organizat de Primaria Capitalei si unul dintre logo-urile orasului Taipei, organizatorii au luat decizia descalificarii lucrarii prezentate de Narcis Teodor Lupou. Facem precizarea ca toti participantii la concurs au declarat pe propria raspundere ca lucrarile prezentate sunt originale”, se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei.

 

 

Juriul va desemna in perioada imediat urmatoare un alt castigator.

"Regretam situatia creata si, chiar in varianta foarte probabila ca nu este vorba de un plagiat, Bucurestiul nu poate avea un logo reprezentativ atat de asemanator cu al altui oras. La finalul concursului, vom publica toate lucrarile inscrise in concurs si validate de secretariatul tehnic”, potrivit sursei citate.

Initial, castigator a fost desemnat Narcis Teodor Lupou, un designer in varsta de 32 de ani din Timisoara, a carui lucrare a intrunit cel mai mare punctaj. El urma sa primeasca premiul in valoare de 50.000 de lei brut. Ulterior, din cauza numeroaselor comentarii pe retelele de socializare privind asemanarea dintre logo-ul desemnat castigator pentru Bucuresti si unul din logo-urile orasului Taipei, Primaria Capitalei a revenit asupra deciziei, scrie Mediafax.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea