Social

#akcent #trupa akcent #despartire trupa

Trupa Akcent, despartire cu scandal

Trupa Akcent, infiintata in anul 2001, s-a despartit, insa membrii formatiei nu au facut pana acum un anunt oficial. Surse apropiate trupei au declarat ca separarea nu s-a facut pe cale amiabila si ca intre baieti au existat numeroase conflicte, motiv pentru care nu s-a facut nici un anunt oficial.

Se pare ca destramarea trupei Akcent a avut loc in urma cu o luna, dupa ce a onorat mai multe contracte in strainatate. Desi membrii trupei au incercat sa stea departe de scena o perioada pentru a discuta si rezolva problemele, acestia nu au reusit, iar acum situatia este din ce in mai grava.

Neintelegerile in sanul trupei au aparut in urma cu un an, in momentul in care Adrian Sana le-ar fi cerut colegilor sai Mihai Gruia si Sorin Brotnei un procent mai mare din contracte, el fiind liderul trupei si se implica si in partea de compozitie.

Pretentiile acestuia li s-au parut insa exagerate celor doi colegi, iar de aici a pornit si conflictul, care se pare ca nu mai are nicio cale de rezolvare.

Trupa Akcent a rezistat pe piata muzicala timp de 12 ani, fiind o formatie de succes. Printre hiturile sale se numara melodiile "Ti-am promis" sau "Chimie intre noi", ultimul single oficial.

Sursa foto: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea