Social

#concurs #felicitari # fashion house # catena # tassimo

Trimite cele mai multe felicitari si castiga unul dintre cele 3 premii

Cine ar fi crezut ca poti castiga premii doar pentru ca trimiti felicitari celor dragi? Acasa.ro organizeaza in perioada 30 noiembrie - 10 ianuarie 2012, concursul "Trimite cele mai multe felicitari si castiga unul dintre cele 3 premii".
 

Cum poti participa la concurs?
 

Daca ai 18 ani impliniti si vrei sa participi la acest concurs nu trebuie decat sa trimiti o felicitare personalizata grupului tau de prieteni si familiei. Cele 3 persoane care vor trimite felicitarea unui numar cat mai mare de oameni, vor fi selectate ca si castigatoare in data de 11 ianuarie si vor primi cate un premiu.

Pentru a trimite o felicitare nu trebuie decat sa intri pe pagina cu felicitari de sarbatori, sa selectezi felicitarea preferata si sa o trimiti tuturor cunoscutilor tai. Cu cat numarul celor care vor primi felicitarea din partea ta este mai mare, cu atat sansele tale de a castiga sunt mai mari.

Cele 6 felicitari existente sunt personalizate cu numele celor 3 sponsori si sunt facute special pentru perioada sarbatorilor de iarna.
 

Care sunt premiile oferite?
 

Cei 3 castigatori vor primi, in functie de numarul de felicitari trimise, urmatoarele premii: un voucher in valoare de 500 de euro pentru produse din farmaciile Catena , un voucher in valoare de 500 de euro in magazinele Fashion House si un aparat de cafea Tassimo T20 si T-discuri, in valoare de 719 RON. Premiile sunt oferite de Kraft Foods, Catena si Infinit Solutions Agency.
 

Fashion House Outlet Centre
 

Vrei sa iti imbogatesti garderoba cu haine cat mai moderne si speciale? Le vei gasi pe toate la Fashion House Outlet Centre. Acesta este primul centru de tip outlet din Romania si aici vei gasi unele dintre cele mai cunoscute marci vestimentare mondiale.

Toate produsele pe care le vei gasi la Fashion House Outlet Centre sunt noi, insa in general hainele fac parte din colectiile din anul anterior. Dincolo de faptul ca aici vei gasi haine din stiluri cat mai diverse care sa se muleze pe stilul oricarei persoane, vei beneficia de reduceri intre 30 si 70%.

Fashion House Outlet Centre se gaseste in centrul comercial Park West din Militari, la intrarea A1 Bucuresti - Pitesti.
 

Catena
 

Catena este unul dintre cele mai puternice lanturi farmaceutice din Romania. Misiunea Catena este de a ajuta in permanenta prin sfaturi si recomandari profesioniste pentru o gama larga de produse, printre care farmaceutice si parafarmaceutice, cosmetice si dermatocosmetice, remedii homeopate, terapii naturiste etc.

In farmaciile Catena pacientii pot beneficia de servicii precum consiliere de frumusete, masurarea greutatii si a tensiunii arteriale.

Un alt avantaj al farmaciilor Catena este acela ca au contracte de colaborare cu casele de asigurari in vederea eliberarii retetelor gratuite si compensate, inclusiv antidiabetice si oncologice.
 

Tassimo
 

Esti fan infocat al specialitatilor de cafea si ai vrea sa te bucuri de astfel de produse chiar in intimitatea casei tale? Tassimo iti vine in ajutor cu aparatura speciala si produse pe masura. Aici vei gasi aparate performante pentru cafea, dar si capsule si siropuri pentru cafea in diferite arome.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea