Social

#tramvaiul colindelor #STB #calatorii gratuite #bucuresti

Tramvaiul Colindelor circula prin Bucuresti. Calatorii gratuite pentru toti bucurestenii. Care este traseul parcus de acesta

Societatea de Transport Bucuresti (STB) a anuntat ca Tramvaiul Colindelor circula deja prin Bucuresti iar calatoriile cu acesta sunt gratuite. Tramvaiul a fost pus in functiune pe 12 decembrie si va circula pana pe 3 ianuarie.

 

Potrivit STB, tramvaiul circula pe traseul linei 1 si va putea fi identificat zilnic in aplicatia InfoTB, iar calatoriile sunt gratuite.

"STB SA da startul calatoriilor melodioase de Craciun!

Magia Sarbatorilor de Iarna ne gaseste de fiecare data mai linistiti, mai entuziasmati si mai dornici de a le oferi surprize celor dragi.

Ducem traditia mai departe si oferim tuturor calatorilor nostri ‘Tramvaiul Colindelor’. Acesta va circula in perioada 12 decembrie 2022 - 3 ianuarie 2023, pe traseul liniei 1.

Spiritul Craciunului va va insoti in deplasarile zilnice, facand din fiecare calatorie un prilej de bucurie si voie buna.

Am pregatit cea mai frumoasa selectie de colinde romanesti si internationale, precum si o colectie de cantece de iarna, menite sa redea povestea magica a acestor zile de sarbatoare.

Cu ajutorul unui decor rupt din basmele copilariei noastre, care surprinde personaje indragite din satul lui Mos Craciun la ceas de seara, speram sa trezim in fiecare dintre voi trairi si sentimente deosebite.

Va invitam pe toti sa va bucurati de ‘Tramvaiul Colindelor’, accesul fiind permis tuturor calatorilor, vehiculul avand program normal de functionare. Il puteti localiza in timp real cu ajutorul aplicatiei InfoTB ce poate fi descarcata direct din App Store sau Google Play.", se arata pe pagina de Facebook a STB.

FOTO: facebook.com/SocietateaDeTransportBucuresti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea