Social

#fabrica de paine #explozie brasov #raniti #explozie

Tragediile se tin lant! O fabrica de paine a explodat: 1 mort si 5 raniti

Tragediile par sa se tina lant! La nici o saptamana de la tragedia din Club colectiv, o fabrica de paine din Brasov a explodat. Explozia a avut loc in cladirea in care se afla moara fabricii Vel Pitar.

 

"A fost vorba de o explozie urmata de incendiu. La fata locului s-a intervenit cu 12 autospeciale cu apa si spuma si cu 12 echipaje de SMURD. S-a intervenit simultan pentru stingerea incendiului si pentru cautarea si salvarea victimelor. Focul a fost stins, iar 6 persoane au fost transportate la spital. In cazul uneia dintre persoane s-a intervenit mai greu, din cauza ca era cazuta intr-un put, la o adancime de 15 metri. Era in stare constienta, a fost scoasa in final la suprafata, dupa doua ore si jumatate, i s-au acordat ingrijiri medicale si a fost transportata la spital", a explicat Ciprian Sferja, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Brasov, potrivit libertatea.ro.

In cladire se aflau 11 persoane. Cinci dintre acestea au scapat nevatamate, in timp de alte cinci se afla in spital. Una dintre cele cinci persoane se afla in stare grava si a fost intubata. Alte trei persoane au suferit arsuri usoare iar o alta are o mana rupta.

O alta persoana a decedat in acesta dimineata, in ciuda eforturilor medicilor. Barbatul in varsta de 31 de ani a fost scos de sub deramaturi la doua ore de la producerea accidentului, si transportat de urgenta la spital.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea