Social

# copii inecati # romani stabiliti in italia # familie romani #romani

Tragedie pentru o familie de romani stabilita in Italia. Cei doi copii au murit inecati. Parintii au mai gasit doar papucii micutilor

Tragedie de proportii pentru o familie de romani din Italia. Doi frati de 6 si 7 ani, au fost gasiti fara viata intr-un lac de acumulare din Italia. Parintii copiilor au mai gasit doar papucii acestora, la mal.

Parintii au alertat autoritatile dupa ce copiii au disparut din casa in care locuiau. Totul s-a intamplat in cartierul Fonterosa, din Foggia, Italia. De indata ce au observat ca micutii lipsesc din casa au plecat in cautarea loc. Gasindu-le doar papucii la malul lacului de acumulare aflat chiar in fata casei lor, acestia au alertat politia.

Echipele de salvatori ajunse la fata locului au inceput de indata cautarile. O echipa de scafandri a intrat in lacul adand de 3 metri pentru a-I cauta pe cei doi copii. Din pacate, acestia au fost gasiti fara sflare. Scafandrii au scos mai intai trupul copilul mai mare, apoi l-au gasit si pe fratele mai mic al acestuia.  

Una dintre ipoteze este ca cei doi copii ai intrat in lac pentru a se racori. O alta ar fi ca se jucau langa lac si au cazut, accidental, in acesta.

Salvatorii au descris actiunea ca fiind „o interventie dramatica. Impreuna cu scafandrii am cautat ore in sir ca copiii in acest bazin de acumulare si 3 metri adancime, dar din pacate indicatiile si semnalele erau clare”, potrivit bari.repubblica.it.

Ancheta continua in cazul celor doi copii, in incercarea de a se determina daca micutii au intrat in lac pentru a se racori sau unul dintre acesta a cazut, iar celalalt frate a sarit in ajutorul lui. In momentul.

 FOTO: rotalianul.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea