Social

#ordin de protectie #sarit de la etaj #femeie #spital #violenta #buzau

Tragedie in Buzau! S-a aruncat de la etaj pentru a scapa de agresiunea partenerului

O femeie din Buzau a facut un gest disperat. Aceasta s-a aruncat de la etajul patru al blocului in care locuia pentru a scapa de bataile la care era supusa de partener.

Femeia in varsta de 43 de ani a cazut pe plafonul blocului, de la etajul intai si a fost transportata de urgenta la spital.

In urma cercetarilor, anchetatorii au declarat ca scandalul ar fi izbucnit inainte de miezul noptii, cand individul furios ar fi lovit-o pe femeie si a incuiat-o in locuinta, apoi a plecat de acasa.

Imediat dupa ce acesta a plecat, femeia a recurs la gestul extrem.

Femeia se afla internata in spital, aceasta suferind un traumatism de coloana toracala si un traumatism de coloana lombara. IPJ Buzau a emis un ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului de 53 de ani si a dispus retinerea acestuia pentru 24 de ore.

”La data de 16 martie a.c., politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Buzau au retinut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, un barbat de 53 de ani, din Buzau pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie. Fapta a fost sesizata de catre un barbat de 49 de ani, din Buzau. Din cercetarile efectuate de catre politistii de investigatii criminale s-a stabilit ca, in seara de 15 martie a.c., banuitul, in urma unor discutii in contradictoriu cu concubina sa, o buzoianca de 42 de ani, ar fi agresat-o fizic”, a transmis IPJ Buzau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea