Social

#trabucuri asylum #economie #trabucuri

Trabucuri Asylum: Cum sa faci economie la trabucuri fara sa te opresti din fumat

Pentru pasionatii de trabucuri clasice, Asylum 13 poate parea o provocare. Totusi, acest brand reuseste sa satisfaca visul oricarui fumator: un trabuc cu fum dens, aroma puternica si cantitate perfect echilibrata de nicotina, care poarta cu el esenta bogata a solurilor din Nicaragua si pe care il poti consuma pe parcursul intregii zile.

Cum a aparut brandul Asylum?

Cu un nume la fel de interesant precum povestea lui, brandul Asylum a luat nastere din experienta, spiritul de observatie si increderea lui Tom Lazuka, master mind-ul din spatele intregului concept de trabucuri long filler cu calibru mare. Inainte de a infiinta brandul de trabucuri Asylum alaturi de Christian Eiora si a colabora cu familia de branduri CLE, Tom si-a capatat statutul de veteran al industriei datorita carierei de om de vanzari pentru branduri importante.

Experienta de peste 20 de ani in domeniu l-a ajutat sa simta oportunitatea chiar si atunci cand nimeni nu avea incredere in ideea lui. Astfel, in urma unei calatorii de serviciu prin tara pentru brandurile Camacho si Davidoff, lui Tom i-au atras atentia pe rafturi cutii goale de trabucuri cu calibrul de 70 care, conform vanzatorilor, erau foarte cautate insa niciodata nu se aflau in stoc. Asa a luat nastere ideea unei afaceri de succes!

Cum te ajuta trabucurile Asylum sa economisesti?

Desi ideea de a fuma trabucuri cu un calibru atat de mare poate fi intimidanta pentru majoritatea fumatorilor, Asylum 13 ofera un avantaj major fata de alte trabucuri: economia.

Fiind gandit astfel incat sa creeze o armonie perfecta intre aroma puternica si grosimea trabucului, Asylum 13 are un timp de ardere de 3-4 ore, lucru ce ajuta fumatorii sa evite consumarea mai multor tigari pe zi si, implicit, sa faca economie fara sa simta lipsa tutunului. Pentru fumatorii pasionati, soferii care petrec majoritatea orelor din zi la volan si cauta o metoda prin care sa se mentina ocupati sau chiar pentru fumatorii carora le plac trabucurile cu un fum dens, ce nu se pierde pe parcursul arderii, trabucurile Asylum 13 sunt disponibile intr-o gama variata atat in magazinele JPB Tabac Shop din țară, cât și online.

Unde poti testa trabucurile Asylum 13 inainte de achizitie?

Ti-am starnit pofta de un trabuc Asylum 13 si vrei sa testezi chiar tu echilibrul despre care ti-am povestit mai sus? In data de 12 si 14 septembrie ești invitat la evenimentul organizat de către JPB Tabac Shop, la care va participa insusi master mind-ul din spatele brandului Asylum, Tom Lazuka. Evenimentul va avea loc in Timișoara (12 septembrie) si Bucuresti (14 septembrie).

Daca esti pasionat de lumea trabucurilor, aceasta este ocazia perfecta sa pui intrebari si sa afli cum poti dezvolta chiar tu un brand de succes, de la oameni cu o vasta experienta in domeniu. De asemenea, vei putea testa 3 trabucuri de la brandurile Asylum 13 Medulla Oblongata si CLE Conneticut Robusto insotite de noul whisky Waterproof si o multime de alte bauturi compatibile.

Pentru mai multe detalii despre bilete si activitatile planificate in timpul evenimentului, te asteptam pe site in secțiunea „Idei Cadouri”.  

FOTO: jpb.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea