Social

#jocuri online #jocuri

Tipuri de jocuri ca la aparate online

Gasirea platformei care sa ofere cea mai mare varietate dintre jocurile preferate, nu mai este astazi o problema.

Oferta celor mai multe site-uri de tip cazino cu jocuri ca la aparate online este diversificata si mereu innoita, astfel incat jucatorii sa poata alege atat jocurile clasice favorite, cat si sa incerce tot ce este mai nou si mai performant pe piata.

Cele mai populare jocuri din clipa de fata sunt jocurile ca la aparate. Cele mai multe pot fi jucate, atat in variante demo, cat si pe bani reali. Insa, daca esti la inceput in domeniu si vrei sa stii despre ce sa intrebi sau ce sa cauti, iti oferim mai jos cateva detalii privind oferta de pacanele clasice online.

Care sunt cel mai populare tipuri de jocuri clasice ca la aparate pe care le poti juca online?

Jocurile ca la aparate cunoscute si drept sloturi online sunt acel gen de jocuri de noroc ce pot fi jucate pe platformele cazinourilor de pe internet. Acestea au anumite semne grafice, dispuse in randuri si coloane si un anumit numar de linii de plata, ce variaza de regula intre 3 si 10.

1. Pacanele simple

Sunt cele mai simple si cele mai usor de jucat astfel de jocuri. Ele au 3 role, 3 coloane, 3 simboluri si 3 linii de castig. La ora actuala numarul lor este foarte mare, permitand tuturor jucatorilor sa se bucure de cat mai multe posibilitati de joc.

2. Sloturi video moderne

Acestea sunt ceva mai sofisticate decat variantele anterioare. Au 5 role si mai multe simboluri, in functie de liniile de plata pe care le ofera, ce pot fi intre 5 si 21. Sunt mult mai dinamice si mai pline de viata decat variantele simple si sunt insotite de o grafica si efecte speciale mai avansate.

3. Jocuri ca la aparate cu jackpot progresiv

Acest tip de sloturi functioneaza similar pacanelelor clasice sau moderne, numai ca, de data aceasta, ele sunt legate la o retea, care vireaza procente din sumele jucate de alti jucatori catre un jackpot general. Sunt printre cele mai populare, dar jocul la ele presupune de multe ori jucarea unor sume mai mari, ceea ce poate atrage si pierderi mai mari.

4. Sloturi cu fructe

Fac parte din jocurile traditionale, care se bucura de atentie sporita si care sunt mereu actualizate pentru a raspunde preferintelor utilizatorilor actuali. Pot fi cu cirese, capsuni, prune, struguri, pepeni, fructe tropicale etc. Sunt foarte dinamice si colorate.

5. Jocuri ca la aparate cu septari

De data aceasta septarii sunt simbolurile care garanteaza castigul. Cel mai avantajos castig, in functie de tipul de joc este cel care afiseaza in linie cei mai multi  septari. Pentru a o descoperi pe cea preferata, puteti incerca mai multe variante.

Pentru a afla si tu care sunt cele mai potrivite variante de jocuri de noroc, fie ca preferi cazinoul, fie ca esti mai degraba interesat de promotii pariuri, ai la dispozitie astazi multe platforme. Una dintre cele mai ofertante este Betfair.

Pentru a putea juca legal este nevoie sa-ti deschizi un cont. Varsta minima legala este de 18 ani.

FOTO: vegas.betfair.ro

Advertorial
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea