Social

Suporterii rapidisti l-au bruscat pe Razvan Lucescu

Victoria lui Razvan Lucescu in fata tatalui sau a fost umbrita de incidentele violente provocate de fani "visinii" in avionul care-i aducea pe rapidisti acasa. In timpul altercatiilor, tehnicianul giulestean a fost bruscat, in timp ce Roberto Verdes, directorul de marketing de la Rapid, a incasat cativa pumni in figura.

Rapidul a reusit o victorie mare la Donetk, in fata Sahtiorului condus de pe banca de Mircea Lucescu. Acest lucru ar fi trebuit sa aduca buna dispozitie in sanul gruparii de sub Podul Grant. N-a fost asa, pentru ca fanii rapidisti, aflati sub influenta alcoolului, si-au dat din nou in petic.

Cu putin timp inainte de aterizarea pe Aeroportul Baneasa , fanii giulesteni au inceput sa strige impotriva lui Dinamo si sa-l apostrofeze pe Cristi Iancu, fostul director de marketing al gruparii din Stefan cel Mare. Pentru a le inchide gura, Iancu le-a aratat cinci degete, reamintindu-le rapidistilor rezultatul dintre Dinamo si Rapid (5-2) inregistrat in etapa a saptea a Diviziei A. Acest gest i-a enervat la culme pe fani, care au sarit la bataie.


Maldarasanu : "Ce se intampla daca pierdeam?"


Ei au fost cu greu opriti de membrii delegatiei giulestene, iar Roberto Verdes, actualul director de marketing al Rapidului, a fost lovit de un fan in timp ce incerca sa calmeze spiritele. "Suporterii s-au batut in avion si a fost nevoie de interventia jucatorilor pentru a-i opri. Razvan Lucescu a avut si el probleme. Ma intreb ce se intampla daca pierdeam", a precizat Marius Maldarasanu.

Dupa aterizare, antrenorul Razvan Lucescu le-a spus suporterilor ca va pleca de la echipa daca Iancu, invitat de el la Donetk, va pati ceva. Unul dintre fani a avut o discutie mai aprinsa cu Lucescu, fiind aproape ca lucrurile sa degenereze.


Au batut si un cameraman


In acelasi timp, in sala de asteptare a Aeroportului Baneasa, unul dintre cameramanii postului public de televiziune a fost lovit de catre doi suporteri rapidisti . Incidentul s-a declansat dupa ce un fan giulestean i-a luat microfonul cameramanului, iar operatorul a cerut sa-i fie inapoiat. De asemenea, cameramanii de la celelalte televiziuni care sosisera la aeroport au fost impiedicati sa filmeze incidentul sau pe victima acestuia, fiind amenintati.

Liderul galeriei rapidiste a incercat sa explice de la ce au pornit incidentele din timpul zborului, sustinand ca fostul director de marketing de la Dinamo nu a avut o atitudine corecta fata de jucatori. "El venea pe coridor, iar jucatorii i-au solicitat sa scandeze impotriva lui Dinamo impreuna cu ei si cu noi. El a refuzat, iar cativa jucatori i-au strigat si . Atunci, el a aratat pe degete scorul de 5-2. Doi baieti de la noi au vrut atunci sa-l scuture putin, pentru ca el se afla totusi in avionul echipei Rapid, nu in alta parte. Domnul Verdes a incercat sa aplaneze incidentul, dar deja era stins. Nu stiu daca a fost lovit. Oricum, daca s-a intamplat, a fost cu siguranta din greseala", a povestit liderul suporterilor rapidisti.

Referitor la incidentul de pe Aeroportul Baneasa, in care operatorul postului national de televiziune a fost lovit de un suporter, seful galeriei echipei Rapid a afirmat ca nu cunoaste detalii: "Am auzit si eu ca ar fi fost ceva, dar nu stiu exact. Organele de ancheta trebuie sa descopere cine a facut asa ceva si sa-l traga la raspundere. Noi ne delimitam de cei care au o atitudine ostila fata de ziaristi, indiferent daca acestia sunt suporterii altor echipe".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea