Social

#copii #sun plaza #copii supradotati #Gifted Education

Sun Plaza sustine copiii supradotati, alaturi de Centrul Gifted Education

In perioada 26 - 27 aprilie 2014, Sun Plaza Shopping Center a organizat o serie de activitati dedicate copiilor supradotati, dar si parintilor acestora, din dorinta de a sustine tinerele talente ale comunitatii. Actiunea face parte din programul de CSR al companiei pentru anul 2014 si aduce in atentia publicului sprijinul de care au nevoie copiii supradotati, dar si vulnerabilitatile la care sunt expusi.

Pentru a-si descoperi si dezvolta abilitatile si inteligentele multiple, copiii cu un IQ ridicat au nevoie de un program de educatie diferentiata. Centrul Gifted Education este prima institutie din Romania dedicata exclusiv copiilor supradotati, ce le ofera acestora educatie la nivelul abilitatilor lor inalte. Pentru ca acestia sa aiba performante pe masura capacitatii intelectuale, au nevoie de sustinerea celor din jur, dar si de stimulii corespunzatori.

Statisticile arata ca un numar alarmant dintre copiii supradotati isi ascund calitatile pentru a nu fi supusi pedepselor mediului lor social si pentru a fi acceptati in colectivitati. De foarte multe ori, in ciuda abilitatilor si calitatilor detinute au rezultate slabe la invatatura, iar 50% dintre ei nu ating succesul social sau profesional la maturitate. De aceea, Sun Plaza a venit in sprijinul micilor talente cu seminarii care sa le stimuleze creativitatea si inteligenta.

In cadrul sesiunilor dedicate parintilor, acestia au aflat ce inseamna un copil supradotat si cum pot stabili daca propriul copil are un IQ peste medie. De asemenea, participantii au primit informatii despre formarea cunostintelor de baza si principiile unei educatii individualizate, de descoperire si de stimulare a talentelor copilului. Parintii au primit raspunsuri la intrebari specifice si au interactionat cu trainerii Centrului Gifted Education prezenti la eveniment.

Centrul Gifted Education este o asociatie non-profit cu misiunea de a descoperi si de a dezvolta potentialul copiilor cu abilitati inalte, printr-o educatie de excelenta, promovand si utilizand cea mai buna curricula validata la nivel international. Asociatia dispune de un model de bune practici in educatie, retele de profesori talentati, experti si profesionisti in educatie.

Mai multe detalii pe sun-plaza.ro si facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Sun Plaza Shopping Center, aflat in sudul capitalei, este un proiect dezvoltat si detinut de S IMMO AG, listata la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investitii imobiliare din Austria. in prezent proiectul este administrat de CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza ofera peste 130 de magazine internationale si locale precum: Cora, Baumax, H&M, Zara, optiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce detine 15 ecrane, o zona dedicata pentru bowling, o terasa de vara aflata la inaltime si numeroase restaurante cu bucatarie variata.

Sun Plaza detine o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210.000 de m2 suprafata construita. Centrul are o capacitate de 2,000 de locuri de parcare si dispune de o legatura excelenta la sistemul de transport public cu acces direct la reteaua de metrouri, autobuze si tramvaie. Legatura cu statia de metrou Piata Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o oferta comerciala diversificata.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listata la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii). CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietatilor si altor facilitati, consultanta in materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultanta. Pentru mai multe informatii, vizitati cbre.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea