Social

#cristi minculescu iris #germania #cristi minculescu #vedete intern

De ce s-a mutat Cristi Minculescu in Germania. Iata motivul dureros!

Cristi Minculescu, fostul solist al trupei Iris, se afla in Romania de cateva zile pentru a sustine cateva concerte impreuna cu Nutu Olteanu cu care are o formatie. Invitat la o emisiune televizata, artistul a marturisit adevaratul motiv pentru care a decis sa paraseasca Romania: nu se mai regasea.

"A trebuit sa ma rup de aici si nu sa ma adaptez acolo. Aici sunt Cristi Minculescu, acolo sunt cetatean german, adica sper in cativa ani. Eu aici nu am mai avut obiectul muncii. M-am lovit de o parte refractara in breasla. Am incercat, dar nu am putut. Mi-a parut foarte rau ca a trebuit sa iau decizia aia, nu avea deloc de-a face cu baietii. Nu am mai avut niciun corespondent in societate. Nu am mai rezonat cu societatea de aici. Oricum ajungeam in Germania, fiindca sunt filo german", a marturisit Cristi Minculescu in emisiunea "Teo Show", de la Kanal D.

Cristi este stabilit deja de un an si jumatate in Germania. "Cu inima sunt aici. Au fost o suma de motive aparent neinsemnate. Toate adunate m-au facut sa iau decizia sa plec. (...) Aici, in Romania, voi veni mereu cu placere", a continuat Cristi.

Citeste si:

Andra si Catalin Maruta isi spun adio? 3 detalii care dezvaluie un divort fabricat

Bianca, intre Print si prezentatorul meteo. Cu cine ramane pana la urma?

Sursa foto: facebook.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea