Social

# stiluri in tendinte #succes in afaceri #tendinte

Stiluri care au fost in tendinte in 2021, dar se vor bucura de succes si in 2022

Daca exista o certitudine atunci cand vine vorba de moda, aceasta este ca niciun trend nu dispare pentru totdeauna. Mai devreme sau mai tarziu, orice stil vestimentar va reveni in atentia publicului, impresionand cel putin la fel de tare ca prima data. Care au fost tendintele anului trecut? GLAMI.ro vine cu raspunsul, dupa o analiza minutioasa a articolelor vedeta din platforma proprie.

 

In linii mari, 2021 a cunoscut o crestere majora a cautarilor pentru 3 trenduri ce au luat cu asalt lumea modei: Y2K cu influenta anilor ’70, tendintele athleisure si noul stil de extravaganta.

Energia Y2K, din nou prezenta

Moda anilor '90, cunoscuta de tinerele generatii sub numele de Y2K, a adus in prim-plan celebrele genti de umar, crop top-uri, clame fluture si multe alte imprimeuri sau culori nebunesti. De asemenea, si moda anilor '70, cu blugi si pantaloni largi, s-a strecurat printre preferintele romanilor. Vesta tricotata a fost un produs cu adevarat surprinzator, inregistrand cresteri de pana la + 51%.

Romanii - fani infocati athleisure

Tendinta „athleisure” este inca populara, iar acest lucru nu pare sa se schimbe prea curand. Noile colectii de anul acesta au adoptat colantii evazati (+ 63%), ce sunt foarte confortabili si au un aspect elegant. Aceasta a fost cea mai cautata categorie pentru mult timp in 2021 si nu multe branduri s-au dat inapoi de la introducerea unui astfel de model in colectiile lor.

Extravaganta castiga popularitate

In ceea ce priveste pantalonii de trening si puloverele, este usor de observat faptul ca lumea s-a cam plictisit de ele. In aceste conditii, colectiile de haine de petrecere au revenit, insa nu oricum, ci cu multe noutati - pe langa fustele mini, articolele in tendinte au fost corsetele (+ 49%), rochiile tip jacheta (+ 84%), pantalonii din catifea (+117%), articolele cu pene (+101%) si puloverele taiate la umeri si clavicula sau in mod asimetric (+111%).

GLAMI.ro va pune la dispozitie un numar impresionant de branduri, astfel incat orice stil vestimentar e la un click distanta. Adaugati ceea ce vi se potriveste in wishlist-ul personal si plasati comanda oricand considerati ca a sosit momentul oportun!

FOTO: glami.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea