Social

#firma de curatenie #curatenie

Ai nevoie de o firma de curatenie in Cluj? Apeleaza la NOVO CLASS!

Curatenia este vitala atat acasa, dar si la birou. Aceasta contribuie la sanatatea fizica a fiecarei persoane, dar si la cea psihica. In cazul angajatilor unei companii, curatenia la locul de munca ii ajuta sa fie mai productivi. Daca este praf, daca geamurile nu sunt curatate, iar baile nu mai stralucesc, angajatii s-ar putea simti deranjati si vor astepta cu nerabdare momentul in care vor pleca acasa.

Daca detii o firma in Cluj si ai nevoie de o firma curatenie, iti recomandam NOVO CLASS. In continuare, iti prezentam pe scurt serviciile de care poti beneficia apeland la aceasta firma!

Curatenie birouri

Curatenia la locul de munca este necesara nu doar pentru sanatatea tuturor angajatilor, dar si pentru felul in care acestia se simt. In plus, un spatiu curat, igienizat si stralucitor este cartea de vizita a oricarei firmei. Intampina-ti colaboratorii, vizitatorii si clientii in cel mai curat spatiu in care au pasit vreodata. Prima impresie conteaza, asa ca apeleaza cu incredere la o firma de curatenie care acorda atentie fiecarui detaliu.

Curatenie dupa constructor

Indiferent daca ai renovat sau construit sediul companiei tale sau un punct de lucru, vei avea nevoie de serviciul de curatenie dupa constructor. Uita de inchirierea echipamentelor profesionale si investitia in produse scumpe pentru curatenie. Economisesti timp si bani apeland la o firma specializata. Te vei bucura de suprafete stralucitoare si igienizate, intr-un timp scurt. Principalele operatiuni ce pot fi efectuate sunt: curatarea resturilor dupa renovare sau constructie, aspirare profesionala, spalarea gresiei, faiantei si a pardoselii, spalarea geamurilor, a usilor si curatarea tuturor spatiilor greu accesibile.

Alpinism utilitar

Lumina naturala este benefica pentru o atmosfera excelenta la locul de munca, iar daca pe geam poate fi admirata si o priveliste superba, angajatii se vor simti excelent in fiecare zi. De aceea, este nevoie de servicii specializate pentru curatarea geamurilor. NOVO CLASS iti pune la dispozitie servicii de alpinism utilitar, astfel incat geamurile cladirii sa fie din nou curate si stralucitoare, fara sa te gandesti cum le poti curata.

Curatenie generala si curatenia de intretinere

Aceste doua servicii se completeaza si reprezinta modul prin care biroul tau poate arata perfect tot timpul. Curatenia generala este necesara de minim doua ori pe an, in functie de numarul de angajati si de activitatile ce se desfasoara. In restul timpului, curatenia de intretinere este exact ce ai nevoie. In functie de caracteristicile spatiului si de necesitati, curatenia de intretinere se poate efectua saptamanal sau chiar de doua ori pe saptamana si include toate operatiunile uzuale: stergerea prafului, aspirarea suprafetelor textile, spalarea si dezinfectarea grupurilor sanitare, golirea cosurilor de gunoi, curatarea corpurilor de iluminat si multe altele.

Amenajarea si intretinerea spatiilor verzi

Nu doar interiorul cladirii de birouri merita atentia ta, ci si exteriorul acesteia. Daca detii un spatiu verde ce are nevoie constanta de ingrijire, nu ezita sa apelezi la NOVO CLASS. De asemenea, daca vrei sa amenajezi un spatiu verde si nu ai idei, timp si uneltele necesare, aceasta firma te va ajuta sa iti vezi visul realizat.

Curatenie industriala

Nu in ultimul rand, trebuie sa discutam si despre curatenia industriala. Firma NOVO CLASS ofera servicii de curatenie industriala in hale, depozite logistice, spatii de depozitare, spatii administrative sau in fabrici.

Speram ca te-am convins sa apelezi la aceasta firma de curatenie!

FOTO: novoclass.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea