Social

Steaua revine pe primul loc in clasament

Steaua  a invins, aseara, pe Universitatea Cluj , scor 4-0 si a revenit astfel pe primul loc in clasament.

In minutul 7  Steaua a deschis scorul prin Plesan care a marcat cu o lovitura de cap dupa o centrare perfecta de la Banel Nicolita .

Prima ocazie importanta a clujenilor a venit in minutul 27 cand Goga a scapat spre careul advers, dar Ghionea a intervenit in ultimul moment, scotand balonul in corner.

In repriza a doua  Silvasan si Gigel Coman  au fost la un pas de egalare dar Zapata si-a dovedit si de aceasta data clasa.

In minutul 66 Golanski duce scorul la 2-0 cu un sut de la 25 de metri, in stanga lui Merlier. Au mai urmat doua goluri, tot in contul Stelei. Neaga suteaza de la 20 de metri lateral stanga, mingea a atinge  pamantul in fata lui Merlier si intra in poarta.

Trei minute mai tarziu Dayro Moreno a inchis tabela printr-un sut din interiorul careului, in urma unui contraatac .

Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat la finalul meciului ca echipa sa este pe drumul cel bun si ca jucatorii trebuie felicitati pentru prestatia din meciul cu “U” Cluj.

"Spre deosebire de alte jocuri, am inceput foarte bine, iar in repriza a doua a fost cu totul si cu totul altceva. Jucatorii trebuie felicitati pentru prestatie si aportul lor trebuie sa fie la fel de mare si in meciurile urmatoare. Suntem pe drumul cel bun si demonstram ca echipa nu sta intr-un singur jucator si acesta este lucrul pe care ni-l dorim", a spus Lacatus.

In urma acestui rezultat, Steaua a acumulat 63 de puncte si a revenit pe primul loc in clasament, depasind pe CFR Cluj, 61 de puncte, care urcase pe primul loc duminica seara, dupa victoria in fata Rapidului, scor 1-0.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea