Social

Echipa lui Mutu, invinsa de Interul lui Chivu

A fost Fiorentina „Lupul cel rau” in Cupa UEFA cu PSV Eindhoven, dar in nici nu a miscat, duminica, in fata celor de la Inter Milano. De data aceasta, eroul echipei nu s-a mai numit Mutu, desi Briliantul s-a aflat pe teren si s-a straduit sa dinamizeze jocul echipei sale.

Cel mai important om al oaspetilor a fost portarul Frey, greu incercat inca din minutul 12, cand a scos balonul trimis sub transversala de Vieira, cu o lovitura de cap. Era inceputul partidei si replica florentinilor nu s-a lasat mult asteptata.

11 Minute mai tarziu, Pazzini il gaseste bine pe Mutu, dar decarul nationalei noastre nu reuseste sa-l invinga pe Julio Cesar , care reuseste sa respinga in extremis. Pana la pauza, Frey mai are de respins sutul lui Zanetti de la 25 de metri si doua lovituri de cap trimise de Cruz.

Din pacate, dominarea milanezilor avea sa se concretizeze in partea a doua a intalnirii. Cambiasso il pacaleste pe eroicul portar al oaspetilor si inscrie din sase metri, dupa o faza lucrata de Vieira. Era minutul 55. Dupa inca sapte minute, este lansat la limita offside-ului de Zanetti si il executa pe Fray. 2-0 pentru Inter, scor neschimbat pana la final.

Echipa din Toscana a incercat sa isi revina, dar a atacat steril. O prada usoara pentru experimentatii jucatori in negru-albastru. Care si-au reluat cele patru puncte avans in clasament fata de ocupanta locului secund, AS Roma. Sa mai notam ca purtatorul banderolei de capitan in nationala Romaniei , Cristi Chivu, a intrat pe teren la gazde in minutul 73, inlocuindu-l pe Materazzi.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea