Social

#politie #client #teapa #sofer #taxi

Sofer de taxi tepar, dat pe mana politiei

Politistii au prins un taximetrist pirat care a sechestrat si jefuit un tanar. Pentru cursa de 10 km, de la Cora Lujerului la Mall Vitan, taximetristul a pretins 90 de lei, nu i-a dat bon clientului si nu l-a lasat sa sune la politie.

Mihai Anghel este numele piratului care lucra cu un aparat de taxat fals si cu o masina cu insemne contrafacute . El a fost prins de politisti la numai cateva ore dupa incident.

Clientul agresat este Bogdan D, care la sfaristul cursei a observat ca aparatul de taxat indica un pret de patru ori mai mare decat cel normal pentru cursa. Tanarul a cerut bon, dar a fost bruscat , jefuit si amenintat cu bataia.

"Am scos telefonul sa sun la Politie, dar mi-a luat telefonul. Atunci am vrut sa cobor din masina, mi-a blocat portierele. Am scos portofelul si i-am zis ca ii dau banii daca-mi da bonul si mi-a dat bonul, apoi mi-a luat portofelul din mana si dupa ce si-a scos el doua hartii de cinci sute de mii mi-a luat si bonul din mana, mi l-a smuls, mi l-a rupt si m-a aruncat din masina", a povestit Bogdan D pentru Realitatea.net.

Dupa ce a depus plangere la sectia 11 de Politie, oamenii legii l-au descoperit pe pirat chiar in punctul de plecare al cursei, unde l-au si retinut.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea