Social

#sofer #viteza #judecator #sanctiune

Judecatorii au lasat nepedepsit un sofer prins cu 190 km/ora

Soferul care a condus pe autostrada Bucuresti -Pitesti cu 190 de kilometri pe ora a scapat nepedepsit, dupa ce magistratii au hotarat ca datele radarului nu pot fi admise ca proba din cauza unui detaliu legislativ minor.

Radarul politiei a inregistrat viteza de 190 km/ora pe A1, dar dovada nu a fost admisa de Judecatoria din Gaesti, care admis contestatia soferului din cauza unei probleme cu masina pe care era instalat radarul.

"Instanta a admis plangerea pentru ca masina pe care era instalat aparatul radar, desi avea aceeasi serie de caroserie , avea alt numar fata de cel de la momentul constatarii, pentru ca terminase leasing-ul, iar Ministerul Administratiei si Internelor are posibilitatea, confom legii, sa inregistreze aceste masini ", a explicat comisarul Lucian Dinita, seful Politiei Rutiere, pentru Realitatea.net.

Depasirea cu 50 km/ora a vitezei maxime admise, in cazul autostrazii 130 km/ora, aduce cu sine retragerea dreptului de a conduce, dar soferul norocos a scapat fara nici un fel de sanctiune sau amenda.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea