Social

#mandat presedinte #csm #lidia barbulescu

Si Lidia Barbulescu vrea sa schimbe Constitutia

Fostul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, Lidia Barbulescu , considera ca in Constitutie ar trebui prevazut un mandat mai mare de un an pentru presedintele CSM .

Aceasta si-a argumentat pozitia considerand ca planul de mangement al conducatorului acestui for nu poate fi pus in aplicare intr-un termen atat de scurt, informeaza NewsIn.

"Este posibila gandirea unei noi componente a CSM, asa cum este de discutat prelungirea mandatului presedintelui CSM, care este de numai un an, el este unul constitutional (mandatul n.r.) si efectiv intr-un an nu ai ce sa faci, indiferent de planul de management pe care il ai. Este de discutat si in ce masura se doreste ca si cariera procurorului sa vina in totalitate la CSM, iar atunci se justifica un CSM deopotriva al judecatorilor si procurorilor. Altfel, poate trebuie vazuta si o alta structura", a declarat Lidia Barbulescu. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea