Social

#sindicalisti greva #majorari salarii profesori

Profesorii ameninta: Ii ia mama dracului daca nu aplica legea!

Profesorii universitari intra in greva daca nu se acorda maririle salariale, iar sesiunea de examene ar putea fi amanata, potrivit sindicalistilor din invatamant.

Anuntul vine dupa aparitia informatiilor potrivit carora majorarea salariala de 50% nu se va aplica decat pentru personalul auxiliar din universitati.

Presedintele Alma Mater , Razvan Bobulescu , a fost transant, sustinand ca legea trebuie aplicata nediscriminatoriu si ca profesorii vor bloca sesiunea de examene daca nu li se vor mari salariile, iar liderul Federatiei sindicale "Spiru Haret" sustine ca federatia va astepta sa vada proiectul de buget pana sa treaca la proteste.

Bobulescu a declarat miercuri la Realitatea TV ca profesorii universitari vor intra in greva generala si vor bloca sesiunea de examene daca Guvernul nu aplica legea si nu mareste salariile.

"Ii ia mama dracului daca nu aplica legea, o sa explodeze sistemul de invatamant. (...) Daca nu se gasesc bani pentru profesorii universitari, o sa se blocheze sesiunea. Majoritatea membrilor de sindicat sunt pentru greva generala. Sper totusi sa nu se ajunga aici", a declarat liderul Alma Mater. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea