Social

#sedinta guvern #bogdan olteanu #traian băsescu

Sedinta de Guvern a fost o manifestare a stapanului

Liberalul Bogdan Olteanu a declarat, dupa sedinta de Guvern de sambata unde a aparut si presedintele Traian Basescu, ca totul a fost doar o "manifestatie a stapanului".

"Din punct de vedere politic, sedinta de astazi a fost o manifestare a stapanului, a sefului care vine, a sefului recunoscut al Partidului Democrat si a sefului asumat de catre Partidul Social Democrat care este in cautarea unui stapan de cand Ion Iliescu a batut in retragere", a afirmat Bogdan Olteanu, citat de Realitatea Tv. Printre altele, liberalul Bogdan Olteanu a vorbit despre realitatea economica in care noul guvern PSD-PD-L isi va desfasura activitatea.

"Daca vorbim de cresterea economica preconizata de actualul guvern, fiecare guvern creste economia atat cat stie si atat cat este in stare. Cat despre deficitul bugetar, cheltuieli si fiscalitate, in cadrul unui context de criza, sunt foua filozofii care se pot aplica. Una dintre ele a fost aplicata in Marea Britanie si presupune reducerea taxelor , ca cetatenii sa poata avea bani mai multi, pentru a consuma mai mult si a stimula productia.

Cea de-a doua Filozofie e cea de tip FMI, in care sunt reduse drastic cheltuielile, sunt marite taxele si sunt restrictionate investitiile, filozofie acceptata si de actualul exectutiv. Eu personal nu cred in filozofia de tip FMI care a esuat acolo unde a fost aplicata, iar aceasta filozofie pare ca o s-o avem si in Romania", a incheiat Bogdan Olteanu.

Cabinetul Boc s-a intrunit sambata intr-o sedinta de Guvern informala pentru a pune la punct noul buget, astfel incat la inceputul saptamanii viitoare sa-l poata trimite in Parlament. Sedintaa fost prezidata, insa, timp de 20 de minute, de presedintele Traian Basescu. A.S.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea