Social

#scene curemuratoare #bebelus nascut sub ruine # cutremur siria #cutremur turcia

Scene socante in urma cutremurului din Turcia si Siria! O femeie a nascut sub daramaturi, apoi s-a stins din viata! Bebelusul a fost salvat! VIDEO

Cutremurul devastator care a lovi Turcia si Siria a facut mii de victime si peste zeci de mii de raniti.

In presa internationala au aparut imagini cutremuratoare care au facut inconjurul lumii. O filmare aparuta aseara in presa internationala a creat emotii puternice.

Este vorba despre imagini din Alep, Siria, unde o femeie insarcinata a nascut sub ruine. Femeia a fost prinsa de cutremur sub daramaturi. Femeia a mai trait doar cat sa aduca pe lume bebelusul.

Pe retelele sociale circula imagini ravasitoare cu un copil sirian care s-a nascut chiar sub mormanul de moloz produs de cutremur. Din pacate, conform surselor citate, mama bebelusului ar fi decedat, dupa ce bebelusul a fost scos, teafar, dintre daramituri, de catre echipele de salvatori.

Bebelusul a fost scos teafar de sub daramaturi, insa, din pacate, mama acestuia a decedat. Videoclipul publicat de un jurnalist turc arata cum nou-nascutul este scos de sub daramaturi nevatamat.Un barbat scoate copilul plin de praf si moloz si alearfa cu el spre medici.

”Momentul in care un bebelus a fost nascut. Mama lui se afla sub daramaturile cutremurului din Alep, Siria, si a murit imediat ce el a fost adus pe lume.

Dumnezeu sa dea putere poporului din Siria si Turcia si sa aiba mila de victimele cutremurului”, este mesajul care insoteste imaginile postate pe Twitter.

Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea