Social

#vant #vreme #prognoza #temperaturi #descarcari electrice

Scaderi de temperaturi si ploi la inceput de saptamana

Inceputul de saptamana vine cu putina racoare si ploi, mai ales in partea de nord a tarii, unde abia se vor inregistra 19-20 de grade Celsius. De miercuri insa, vremea va incepe sa se incalzeasca usor.

Destul de rece pentru luna lui Cuptor va fi in partea de nord, dar si in nord-estul si centrul tarii, unde vor fi, de asemenea, ploi torentiale insotite de descarcari electrice si vant. Cantitatile de apa vor ajunge la 20 l/mp si nu este exclus sa cada si grindina.

De maine insa, ploile se vor muta in partea de sud, sud-est si centrul tarii, dar si in regiunea muntoasa. Aversele vor fi insemnate cantitativ in masivele muntoase si vor fi si conditii de grindina. Maximele se vor situa intre 21 si 28 de grade Celsius.

Miercuri, vremea se va incalzi usor, iar ploile se vor retrage din aproape toate regiunile tarii. Vor mai fi innorari in nord-estul tarii, dar si in zona Carpatilor Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 31 de grade Celsius.

Sursa foto: nasul.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea