Social

#reguli # taxe proprietari caini #inregistrare caini #animale companie

Noi reguli si taxe pentru proprietarii de caini

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia animalelor a impus noi reguli si taxe pentru proprietarii de caini. Astfel, persoanele care au caini si nu ii declara in urmatoarele sase luni vor fi amendate cu pana la 3.000 de lei, din ianuarie 2014.

De asemenea, proprietarii de caini care vor opta pentru sterilizarea acestora vor trebui sa plateasca o taxa anuala de 150 de lei, a declarat Razvan Bancescu, coordonator de proiect la ASPA.

Aceasta hotarare privind controlul reproductiei cainilor in Capitala va intra in vigoare incepand cu 8 iulie 2013.

Declararea animalelor de companie se va face atat la sediul Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, cat si prin posta sau fax, la numarul 031/8149334 sau pe e-mail, la adresa inregistrare@aspa.ro.

Toti proprietarii de caini care se vor prezenta la sediul ASPA pentru a-si declara animalele vor primi si un card cu o serie unica, in care vor fi specificate datele pentru identificarea animalului, dar si seria microcipului, talia, culoarea, rasa animalului, precum si adresa si numarul de telefon al detinatorului.

Sursa foto: money.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea