Social

#cod rosu de vreme rea #grindina #furtuna #capitala #bucuresti # ploi torentiale

Rupere de nori in Bucuresti. COD ROSU pana la ora 18:30! Ploile torentiale, grindina si vijeliile au facut prapad! VIDEO

A fost potop in Capitala, iar ANM a emis o atentionare de tip Cod Rosu pana la ora 18:30. Vremea a facut ravagii in mai multe zone ale Bucurestiului.

 

A plouat torential si a picat grindina de dimensiuni medii in mai multe zone. Strazile s-au transformat in rauri iar grindina a transformat peisajul intr-unul de iarna.

Mai multe locuinte au fost inundate, pompierii fiind solicitati sa intervina. De asemenea au fost semnalati copaci cazuti pe carosabil. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”Dealul Spirii” Bucuresti-Ilfov, echipajele au intervenit pentru degajarea unor copaci cazuti pe carosabil pe strazile Ceahlau, Manastirea Casin, Emanoil Ionescu, Jandarmeriei, Modrogan, dar si pe Bulevardul Kiseleff.

Din cauza copacilor cazuti, in unele zone din Bucuresti oamenii au ramas fara energie electrica. Accest lucru s-a intamplat si in zona Bragadiru- Prelungirea Ghencea, potrivit unei surse acasa.ro.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare nowcasting de COD ROSU vreme severa, valabil intre orele 17:00-18:30. Sunt semnalate averse torentiale care vor depasi 40...50 l/mp - in zona avertizata s-au acumulat in jur de 50 l/mp, descarcari electrice, grindina de mici si medii dimensiuni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea