Social

#Sfintii Mihail si Gavriil #rugaciune #rugaciuni

Rugaciuni puternice de Sfintii Mihail si Gavriil. Te apara de necazuri si iti aduc noroc si sanatate

Astazi, 8 noiembrie, crestinii ii sarbatoresc pe Sfintii Mihail si Gavriil. Este o zi dedicata rugaciunii. Astazi, credinciosii se roaga la Sfintii Mihail si Gavril pentru sanatate, noroc si pentru a-I feri de ghinioane. Iata care sunt cele mai puternice rugaciuni pe care trebuie sa le rostesti astazi. 

Rugaciune pentru apararea de necazuri

„Dumnezeule Atotputernic, trimite-Ti Arhanghelul Tau, Mihail, spre ajutorul robului Tau (se rosteste numele). Sa-l scoata din mana vrajmasilor vazuti si nevazuti. O, mare Arhanghel Mihail revarsa mir bun asupra robului lui Dumnezeu (se rosteste numele). Arhanghele Mihail, tu esti capetenia cetelor ingeresti.

Esti voievod al puterilor ceresti, al heruvimilor, al serafimilor si al tuturor ingerilor. Fii mie pazitor, ajutator la nevoie, in singuratate, la drum si pretutindeni. Izbaveste-ma, mare Arhanghel, de toate inselaciunile viclene ale diavolului. Si auzi-ma pe mine, pacatosul (se rosteste numele celui care se roaga). Ma rog tie si chem numele tau cel sfant. Grabeste-te spre ajutorul meu si auzi rugaciunea mea!

Sfintilor Arhangheli, rugati-va pentru noi!

Pe toti cei ce-mi stau impotriva biruieste-i cu puterea cinstitei si de viata facatoarei Cruci, cu rugaciunile Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu, cu ale sfintilor ingeri si cu ale Sfintilor Apostoli.

Apara-ma de cutremure, de potop, de razboaie, de orice rau si izbaveste-ma de cel viclean, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin. 

Sfant Arhanghel Gabriel, Inger al Incarnarii, deschide-ne urechile spre avertismentele blande si chemarile calde ale Domnului! Te conjuram sa fii mereu inaintea noastra, ca sa intelegem mai bine Cuvantul lui Dumnezeu, ca sa Il servim mai bine si sa ne supunem mai bine Vointei Lui si ca sa indeplinim mai bine ceea ce El asteapta de la noi.

Ajuta-ne sa ramanem trezi pentru ca atunci cand Domnul va veni sa nu ne gaseasca adormiti! Amin!”

CITESTE SI: Sfintii Mihail si Gavriil - traditii si obiceiuri. Ce sa NU faci astazi

Rugaciune puternica pentru sanatatate si noroc

“Sfinte si mare Arhanghele al lui Dumnezeu, Mihaile, care cel dintai in­tre ingeri stai dinaintea Treimii celei negraite, sprijinul si pazitorul neamu­lui omenesc, care ai zdrobit in Ceruri cu ostile tale capul prea-trufasului dia­vol si rusinezi pururea pe pamant rautatea si viclenia lui, la tine alergam cu cre­dinta si ne rugam tie cu dragoste: fii pavaza nestricata si coif tare Sfintei Bi­serici si neamului nostru dreptcredincios, pazindu-ne cu spada ta purtatoare de fulgere de toti vrajmasii vazuti si ne­vazuti.

Nu ne lasa pe noi, o, Arhanghele al lui Dumnezeu, fara ajutorul si ocrotirea ta, pe cei ce laudam astazi sfantul tau nume. Iata ca, desi mult gresiti suntem, nu voim sa pierim intru faradelegile noastre, ci sa ne intoarcem la Domnul, ca sa ne calauzeasca spre lucruri bune.

Lumineaza mintile noastre cu lumina fetei lui Dumnezeu, care straluceste tot­deauna pe fruntea ta ca un fulger la aratare, ca sa putem pricepe care este voia lui Dumnezeu, buna si desavarsita, in ceea ce ne priveste, si sa cunoastem toate cate se cuvine noua sa le facem si cate sa le trecem cu vederea si sa le parasim.

O, Sfinte Arhanghele Gavriil, desavarsit lucratorule, care cu numele si cu fapta marturisesti puterea Celui-Preainalt, catre putinatatea omeneasca apleaca-te cu ingaduinta, si vegheaza-ne in ceasul rugaciunii noastre, si calauzeste-ne spre implinirea a toata dreptatea, cu multimea harurilor anume incredintate tie, ca noi in puternicul tau ajutor cutezam a nadajdui si ascultatoarei tale slujiri urmatori nazuim a ne face.

Fii bucuria noastra si invredniceste-ne sa fim bucuria ta, ca intru Domnul bucuriei duhovniceste sa ne veselim. Rugaciunile noastre du-le la Dumnezeu cu iutimea aripilor tale si de vestirea ta mantuitoare nu ne lipsi pe noi, Binevestitorule, ca pe unii ce nadajduim cu ravna duhului sa biruim neputintele cele trupesti si ingerilor asemanatori sa ne facem, ca dimpreuna cu ostirile ceresti si cu cetele dreptilor, spre imparatia luminii celei neinserate catand, din tot sufletul si cu tot cugetul nostru sa aducem multamita, lauda si inchinaciune Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, Treimea cea de-o-fiinta si nedespartita, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea