Social

# cea mai lunga zi # schimbare ora de iarna #ora de iarna

Romania trece la noapte la ora de iarna. Maine este cea mai lunga zi din an

Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, cand ceasurile vor fi date inapoi cu o ora, la 4.00, care va deveni 3.00,. Astfel, ziua de 30 octombrie va fi cea mai lunga din acest an. 

Nu uitati sa va dati ceasurile inapoi la noaptea pentru ca maine dimineata veti dormi mai mult cu o ora. Odata cu trecerea la ora de iarna, penultima zi a acestei luni va deveni cea mai lunga din an. 

Cei ce calatoresc in aceasta noapte trebuie sa stie ca trenurile de călători, la ora 4.00, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră. Trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinaţie. Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale se face în aceeaşi zi, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria şi Ucraina, trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare.

Foto: oradecluj.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea