Social

# ninsorii # alerta meteo #vremea in bucuresti #ploi #vremea #precipitatii #conditii meteo

Romania, sub avertizare de ploi si ninsori. Cum va fi vremea in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o onvormare de vreme rea pentru urmatoarele doua zile. Sunt vizate ploi pe arii extinse si ninsori in zonele montane. Ploile nu ocolesc nici Capitala. Iata la ce trebuie sa te astepti in urmatoarea perioada!

 

Informarea meteo de ploi si ninsori este valabila in intervalul 13 martie, ora 10:00 – 15 martie, ora 10:00 si afecteaza toata tara.

“In intervalul mentionat, vor fi precipitatii in toate regiunile si se vor acumula cantitati de apa in general de 10...15 l/mp. In zona Carpatilor Meridionali, in Transilvania si Muntenia, local precipitatiile vor fi moderate si se vor acumula 25...30 l/mp si izolat peste 40 l/mp.

Vor fi ploi, iar in zona montana, in special la altitudini de peste 1200 m, vor predomina ninsorile si se va depune strat de zapada, local consistent. In jumatatea de nord a Moldovei si estul Transilvaniei vor fi precipitatii mixte.”, informeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In intervalul 13 martie, ora 10:00 – 14 martie, ora 8:00 vremea va fi inchisa si temporar va ploua si prin acumulare cantitatile de apa vor fi in jurul a 10 l/mp. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 12 grade, iar cea minima va fi de 4...5 grade.

In intervalul 13 martie, ora 8:00 – 15 martie, ora 10:00, valorile termice diurne, in scadere fata de intervalul anterior, vor fi apropiate de normele perioadei. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua si prin acumulare cantitatile de apa vor fi de 5...10 l/mp. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 9 grade, iar cea minima va fi de 3...4 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea