Social

#bilete Robbie Williams #robbie williams #concert robbie williams

Robbie Williams, in premiera in Romania. Biletele - puse in vanzare de Dragobete

Cantaretul britanic Robbie Williams concerteaza in premiera in Romania, in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 17 iulie, iar biletele sunt puse in vanzare marti.

Biletele vor fi puse in vanzare de Dragobete, la ora 16.00, si vor fi disponibile prin reteaua Eventim si online, pe eventim.ro, au anuntat organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.

Pretul biletul difera in functie de categorie.In cazul tichetelor pentru normal circle va exista o perioada promotionala de doua saptamani, cand se vor putea achizitiona 8.000 de bilete la pretul de 140 de lei (plus taxe), urmand ca pretul acestora, ori dupa epuizare, ori dupa cele doua saptamani, sa fie de 175 de lei (plus taxe). De asemenea, vor fi puse in vanzare bilete la golden circle - 430 de lei (plus taxe), diamond circle - 530 de lei (plus taxe) si tribune VIP - 630 de lei (plus taxe).


Concertul face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, "Let Me Entertain You", pe care Robbie Williams il sustine in 2015. Turneul "Let Me Entertain You" debuteaza pe 25 martie, la Madrid, si va mai include show-uri in orase precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) si Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte va include cele mai cunoscute si de succes cantece ale lui Robbie Williams.


Sursa foto: mtv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea