Social

Rapid-Petrolul, dupa 11 ani

Giulestenii si prahovenii vor reedita finala din 1995 in penultimul act al Cupei Romaniei. In cea de-a doua semifinala, Farul si FC National isi vor disputa al doilea loc pentru victoria finala.

Istoria a dovedit ca are un caracter repetitiv pentru Rapid si Petrolul. Cele doua formatii se vor reintilni in Cupa Romaniei dupa 11 ani, de aceasta data nu in finala, ci in penultimul act al competitiei, s-a stabilit ieri in urma tragerii la sorti de la Academia Nationala de Fotbal de la Mogosoaia. In cea de-a doua confruntare, sortii le-au opus pe finalista de anul trecut, Farul, si pe semifinalista precedentei editii, FC National.

Copos se ia de Dinamo

In Giulesti, perspectiva rejucarii finalei din 1995 naste dorinte de revansa, indeosebi pentru patronul George Copos. E bine. Pentru ca vrem sa ne luam revansa dupa finala pierduta in 1995. Era mai bine sa jucam cu Petrolul in finala. Va fi un meci foarte dificil, dar sint sigur ca vom sti cum sa-l abordam, a punctat vicepremierul, care nu se sperie de palmaresul prahovenilor, care au eliminat pe Dinamo si pe Timisoara. Dinamo sau Poli sint calificate in primavara europeana ? Cred ca nu. Dinamo a avut o tentativa, dar atit, a completat Copos.

Iacov ataca sistemul

Duelul din cea de-a doua semifinala, dintre Farul si FC National, sta sub semnul echilibrului. Cu toate acestea, marinarii, infrinti anul trecut de Dinamo in finala, spera ca de aceasta data sa nu mai esueze in apropierea tarmului. Este o disputa echilibrata. Anul trecut n-am cistigat cupa, dar vom reusi in sezonul acesta, si-a afisat optimismul directorul executiv al constantenilor, Florentin Chiforeanu. Ceea ce a atras ironia presedintelui Consiliului de Administratie al bancarilor, Constantin Iacov . Eu le doresc tot succesul din lume, dar dupa ce vor fi eliminati de noi, a punctat oficialul din Cotroceni, care a atacat si sistemul tragerii la sorti. Mi s-a parut o eroare sa pui pe Petrolul intr-o urna separata. Ne-ar fi placut o tragere egala pentru toti, sustine Iacov. Meciurile se vor disputa in doua manse, turul fiind programat pe 22 martie, iar returul pe 19 aprilie .


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea