Social

#pungi #pungi personalizate #campanii promovare

Pungile personalizate - un nivel de succes comparabil cu cel al campaniilor derulate in mediul outdoor

Pungile personalizate au devenit un mijloc mobil de promovare. Chiar daca multa lume le considera un produs de unica folosinta, conform statisticilor, odata cu aplicarea taxelor de mediu pentru pungile din plastic, o punga este folosita in medie de 4-6 ori.

Cea mai ieftina si eficienta campanie de promovare! Pungi personalizate!

Ca urmare a crizei economice, publicitatea are un rol extrem de important in activitatea companiilor. Noi va propunem un mijloc practic pentru promovarea afacerii dumneavoastra sau a produselor pe care doriti sa le promovati.

Venim in intampinarea nevoilor dvs cu oferte de pungi la cel mai mic pret pentru pungi personalizate. 

Producem sacose personalizate din plastic HDPE si LPDE de tip maieu si tip banana, avand o retea nationala de distributie.

Pungile personalizate au un nivel de succes comparabil cu campaniile derulate la televizor, fara sa se poata compara cu nicio alta varianta outdoor de promovare (banner, panouri publicitare...etc) care sunt mijloace fixe.

Site-ul pungi-personalizate.com este un site de prezentare pentru pungi si sacose personalizate , este un site unde puteti afla informatiile dorite pentru a comanda pungi.

Ca urmare a crizei economice, publiciatea are un rol extrem de important in activitatea companiilor. Vanzarile si notorietatea companiei fiind strans legate de bugetul de promovare. Noi va propunem un mijloc practic pentru promovarea afacerii dumneavoastra sau a produselor pe care doriti sa le promovati. Pungile personalizate au un nivel de success comparabil cu campaniile derulate la televizor si nu se compara cu nicio alta varianta outdoor de promovare(banner, panouri publicitare..etc).

Fabrica de pungi se afla in judetul Braila dar distribuim gratuit in toate orasele mari din tara: Cluj, Iasi, Timisoara, Craiova, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Bucuresti…etc.

Pungile personalizate pentru cadourile de Craciun sunt o cale excelenta pentru promovarea companiei si a produselor companiei.

Odata cu venirea sarbatorilor de iarna va propunem un set de pungi personalizate cu mesaje de Craciun pentru campaniile de sfarsit de an.

Pungile tip banana personalizate sunt ideale pentru cadurile de Craciun, pentru produsele promotionale. Pungile tip maieu sunt folosite in principal pentru alimente, putand fi folosite pentru cadourile in produse alimentare de sfarsit de an.

Pungile de tip maieu si banana, pungi fara ecotaxa, sunt pungi din plastic din folie HDPE sau folie LDPE, putand fii produse in cantitati de minim 5.000bucati pe model.

Sacosele si pungile personalizate au costuri joase in comparatie cu alte metode de promovare, fiind in acelasi timp practice. Folosind pungi personalizate pentru reclama cresteti satisfactia utilizatorilor (clientilor) dar le si folositi ca un mijloc de reclama.

Producem sacose personalizate din plastic sau material biodegradabil, fara ecotaxa la un prêt incepand de la 0.079 lei/buc cu taxele de mediu incluse.

Sacosele tip banana sunt personalizate de la 1 la 6 culori pe o fata sau pe ambele fete in functie de grafica de imprimare.

Pentru sfarsit de an va asteptam cu oferte de pungi personalizate atat pentru cele de tip banana cat si pentru cele de tip maieu.

Despre Total Gama Prod

Producem si distribuim la nivel national pungi personalizate si sacose personalizate din plastic. Pungi tip maieu si sacose tip banana imprimate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea