Social

#puiu hasotti #ministru al culturii #propunere pnl

Puiu Hasotti, propus de PNL pentru functia de ministru al Culturii

Senatorul Puiu Hasotti este propunerea Partidului National Liberal pentru functia de ministru al Culturii, ramasa vacanta in urma demisiei lui Mircea Diaconu, a anuntat, marti, Crin Antonescu, liderul liberalilor.

Hasotti s-a declarat onorat de aceasta nominalizare. "Sunt onorat, ii multumesc lui Antonescu, PNL, tuturor predecesorilor mei, imi pare foarte rau pentru Mircea Diaconu si as vrea sa spun ca aceasta onoranta functie este si rezultatul muncii colegilor mei de la PNL Constanta", a declarat senatorul PNL la Antena 3.

"Stiu ce ma asteapta, am sufienta experienta in acest domeniu, sunt doctor in stiinte istorice, voi apela la toti cei care ma pot ajuta indiferent de apartenenta politica", a mai spus acesta.

Hasotti marturiseste ca a avut o discutie si cu Mircea Diaconu, care s-a oferit sa-l ajute: "Am avut o discutie si cu prietenul meu Mircea Diaconu si primele cuvinte au fost ca vreau sa-mi fie alaturi si sfatuitor. Este un om admirabil, ma voi bizui pe tot ceea ce stie, voi solicita si altora sa ma sfatuiasca".

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea