Social

#radu f. alexandru #sustinere #vasile blaga #senator pdl

Radu F. Alexandru: Cred ca Blaga este solutia de care PDL are nevoie

Senatorul PDL Radu F. Alexandru a anuntat ca il sustine pe Vasile Blaga in competitia pentru ocuparea postului de presedinte al democrat-liberalilor.

"Am semnat sustinerea motiunii lui Vasile Blaga, cum am semnat si acum un an de zile. Nu-l idealizez pe Blaga, sunt lucruri fata de care am rezerve. Cred ca Blaga este solutia de care partidul are nevoie. Reprezinta punctul ala de incredere si de sprijin pe care organizatiile nu l-au avut in relatia cu fosta conducere", a declarat Radu F. Alexandru pentru Ziare.com.

"Am umblat cu Blaga in cateva organizatii, in timpul campaniei electorale, si este greu de imaginat pentru cineva, care nu a fost prezent, felul in care l-au primit oamenii. Oamenii s-au simtit abandonati, amenintati de ceea ce anticipau ca se va intampla. Era limpede ca USL va lua un scor mult peste al nostru. Venirea lui Blaga a insemnat masca aia de oxigen, care se aplica pe fata unui om in dificultate", a mai adaugat senatorul PDL.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea