Social

#agresiune sexuala #inchisoare #profesor

Profesor condamnat la doi ani de inchisoare dupa ce a imbratisat un elev si l-a sarutat pe obraz

 

Un profesor din Botosani a fost condamnat la doi ani de inchisoare, cu suspendare, pentru corupere sexuala de minori. Acesta a fost condamnat dupa ce a imbratisat si a sarutat pe obraz un elev.

Faptele s-au petrecut in februarie 2022, la Liceul “Stefan Luchian” din Stefanesti, judetul Botosani.

„La data de 18 februarie 2022, politistii din cadrul Politiei orasului Stefanesti au fost sesizati cu privire la faptul ca in perioada 14 -17 februarie a.c., un minor de 15 ani, ar fi fost victima unei agresiuni sexuale, in timp ce se afla la cursurile unitatii de invatamant in care este elev.  Din verificarile efectuate de politisti a reiesit faptul ca, in zilele de 14 si 17 februarie a.c., minorul, in timp ce se afla in biroul unui cadru didactic, din liceul la care este elev, ar fi fost imbratisat si sarutat pe obraz de acesta”, sustinea, la momentul respectiv, Politia.

Cazul de abuz a ajuns in instanta. Marti, 9 ianuarie, Tribunalul din Botosani l-a condamnat pe barbat la doi ani de inchisoare cu suspendare. Decizia nu este insa definitiva si poate fi contestata cu apel in 10 zile.

Barbatul a demisionat, intre timp, din invatamant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea