Social

# profesoara bucuresti #declaratii socante #profesoara

Intrebata daca este de acord cu intrari comune in scoli, o profesoara din Bucuresti a facut declaratii socante: "Suntem categorii sociale diferite"

O profesoara din Bucuresti a facut declaratii socante dupa ce a fost intrebata daca este de acord cu intrarile comune in scoli pentru elevi si profesori. Profesoara a declarat ca elevii si profesorii sunt “categorii sociale diferite”.
 

Propunerea desfiintarii intrarilor separate pentru profesori si elevi, apare in raportul anual privind implementarea statutului elevului, realizat luna trecuta de Consiliul National al Elevilor (CNE).

“Suntem categorii sociale diferite”

Aceasta masura a starnit nemultumirea unei profesoare de limba romana, de la Scoala Gimnaziala ”Grigorie Ghica Voievod” din Bucuresti.  

”Este o forma de uzurpare a imaginii cadrului didactic. In primul rand, suntem categorii sociale diferite. Nici la spital, daca mergem, nu dam nas in nas cu doctorul pe scara. Au intrari separate medicii si pacientii.

Un cadru didactic, chiar si in societatea contemporana in care este afectata imaginea profesorului, ramane un mentor, un formator de destine.

Si ca sa pot sa fac lucrul acesta corect, imi trebuie o stare, imi trebuie un statut, un loc in institutie. Haideti atunci sa le deschidem si cancelaria. Sa intre si in cancelarie”, sustine profesoara Claudiei Osiceanu intr-o declaratie pentru Scoala 9.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea