Social

PRM a decis sa boicoteze turul al doilea pentru Capitala

PRM recomanda membrilor si simpatizantilor partidului sa boicoteze turul II al alegerilor din Bucuresti, din dorinta de "a sanctiona trufia aberanta a ambilor candidati pentru functia de primar General al Capitalei", se arata intr-un comunicat remis luni NewsIn.

Potrivit documentului, conducerea PRM a decis sa recomande membrilor si simpatizantilor partidului sa boicoteze turul II al alegerilor din Bucuresti, de duminica, 15 iunie 2008, prin refuzul de a participa la vot.

"De asemenea, dorim sa sanctionam trufia aberanta a ambilor candidati pentru functia de Primar General al Capitalei, care nu numai ca n-au dovedit calitati pentru functia de Primar General, dar afiseaza un orgoliu care n-are nimic comun cu morala crestina", se arata in comunicatul de presa al PRM.

In document se mai precizeaza ca boicotul va viza doar alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei si pentru primariile de sector.

Initial, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor anuntase ca il sprijina pe Sorin Oprescu la Primaria Capitalei, revenind ulterior, la cateva zile dupa primul tur, si sustinand ca asteapta sa negocieze inainte de a-si oferi sprijinul neconditionat in turul al doilea.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea