Social

#neplaez #povestea dramatica a nepalezului # explozii crevedia

Povestea dramatica a nepalezului care a murit dupa explozia din Crevedia. A facut imprumut pentru a veni in Romania in cautarea unei vieti mai bune

Cea de-a cincea victima care a decedat in urma exploziei devastatoare din Crevedia este un tanar nepalez in varsta de 34 de ani. Acesta era internat in spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti cu arsuri de peste 90% din suprafata corpului. Fin pacate, in ciuda eforturilor medicilor acesta a decedat marti dimineata.

Familia barbatului a povestit ca acesta a facut imprumut pentru a veni sa lucreze in Romania. A plecat pentru a-si intretine familia, acesta avand acasa doi copii.

Familia barbatului stia ca este in Romania si ca urma sa lucreze intr-o spalatorie auto, insa acesta a ajuns la statia GPL unde s-a produs dezastrul. Barbatul era angajat al firmei Flagas SRL. In acte figura insa ca muncitor in alte puncte de lucru decat cel in care se afla in timpul exploziei.

Medicii care l-au ingrijit spun ca din cauza ranilor foarte grave si a starii grave in care se afla (avea peste 90% suprafata corporala cu arsuri de gradul 2B si 3, arsuri pulmonare si soc postcombustional), nu a avut, practic, nicio sansa de supravietuire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea