Social

# plite reci #plite calde #bucatarii profesionale

Plitele calde si reci, nelipsite din bucatariile profesionale – iata care sunt utilizarile lor

Pentru a castiga aprecierea clientilor si a face profit in domeniul HoReCa, un patron sau un administrator trebuie sa acorde atentie mai multor detalii. Modul in care amenajeaza spatiul, calitatea bucatarilor si a intregului personal, achizitionarea unor echipamente de top pentru bucatarii profesionale – toate acestea se dovedesc la fel de importante!

 

Printre produsele nelipsite din bucatariile restaurantelor si altor tipuri de unitati de alimentatie publica se afla plitele profesionale, care se remarca atat prin posibilitatea de pregatire rapida a unor mancaruri delicioase, cat si prin versatilitatea in utilizare. Iata de ce se bucura de aprecierea tuturor maestrilor bucatari!

De ce sunt importante plitele in bucatarii profesionale?

Noile modele de masini de gatit si de plite calde si reci sunt dotate cu tehnologii revolutionare, care scurteaza considerabil timpul de preparare. Realizate de branduri recunoscute si apreciate la nivel international, precum Virtus Group GmbH sau Electrolux Professional, ele au o structura solida din inox, care asigura functionare in conditii optime pentru o perioada indelungata de timp.

Plitele pot fi cu alimentare electrica sau pe gaz, cu suport de top cuptor, suport deschis sau de banc. Sunt dotate cu termostat de siguranta si flacara pilot sau arzatoare si pot satisface pretentiile celor mai buni chefi care isi desfasoara activitatea in bucatarii profesionale.

Un exemplu in acest sens este o unitate cu plita calda si rece produsa de Electrolux Professional. Cu alimentare pe curent electric, functioneaza la o putere de 208 volti. Mentine mancarea calda la temperaturi cuprinse intre 60 si 80 de grade Celsius, dar in acelasi timp poate fi folosita si pentru a pastra mancarea rece, la temperaturi cuprinse intre minus 2 si minus 8 grade Celsius. Greutatea bruta este de numai 13 kilograme si are urmatoarele dimensiuni: lungime de 325 de milimetri, latime de 600 de milimetri si inaltime de 130 de milimetri.

De mare folos in bucatarii profesionale se poate dovedi si o plita solida cu alimentare pe gaz, produsa de asemenea de Electrolux Professional, dotata cu doua arzatoare, cuptor si dulap. Suprafata de gatit plana, mare este realizata din fonta si permite utilizarea unor oale si tigai de diferite marimi, precum si miscarea cu usurinta a acestora, fara a le ridica. Arzatoarele Flower Flame sunt extrem de eficiente, cu reglare continua a puterii si combustie optimizata. Marginile laterale in unghi drept economisesc spatiu si elimina posibilitatea patrunderii murdariei intre unitati. Produsul are greutatea neta de 207 kilograme si urmatoarele dimensiuni: lungime de 1 300 de milimetri, latime de 1 320 de milimetri si inaltime de 1 040 de milimetri.

Cumparati de la cei mai buni!

Compania Fresco Expert va ofera posibilitatea de a alege intre peste 150 de modele de ultima generatie de masini de gatit si plite calde si reci ideale pentru bucatarii profesionale. Intreaga oferta poate fi studiata in magazinul online Fresco.ro.

Cu o experienta de trei decenii in furnizarea de echipamente HoReCa pe piata romaneasca, Fresco Expert se remarca atat prin calitatea produselor oferite, cat si prin serviciile integrate, de la consultanta, proiectare si training la livrare, montaj si servicii post-instalare. Alegeti calitatea in dotarea unei bucatarii profesionale si afacerea pe care o detineti sau o conduceti va avea cu siguranta de castigat!

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea