Social

# pompieri romani #incendii Grecia #grecia #pompieri

Peste 80 de incendii in Grecia. Pompierii romani se lupta cu flacarile. Romania suplimenteaza numarul de pompieri trimisi in Grecia

Destinatia de vacanta preferata de romani este mistuita de flacari. Pompierii romani, lupta alaturi de pompierii eleni pentru stingerea incendiilor de vegetatie. In total, peste 80 de incendii parjolesc Grecia.

 

Pompierii romani au fost trimisi pentru a ajuta la stingerea unui incendiu de vegetatie uscata si padure din apropiere de Atena. Acest incendiu ameninta mii de case din zona localitatii Aspropyrgos, situata la Nord-Vest de Atena.

Pentru a face fata incendiilor, Grecia a activat mecanismul european de protectie civila si asteapta ajutor de la Uniunea Europeana.In momentul de fata 32 de pompieri romani se afla in Grecia si au ca misiune mentinerea unei linii de protectie intre zona de incendii si zona rezidentiala.

Numarul pompierilor romani, suplimentat

Numarul pompierilor romani care participa la stingerea incendiilor din Grecia este suplimentat. O aeronava de tip C 130 Hercules din dotarea Fortelor Aeriene Romane a decolat astazi, 19 iulie, in jurul orei 10, cu destinatia Elefsis, Grecia, pentru a transporta 30 de pompieri din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, care vor suplimenta modulul de interventie specializat in stingerea incendiilor de padure dislocat deja de tara noastra in Republica Elena, scrie realitatea.net.

De asemenea, alti 10 pompieri se vor deplasa spre Grecia pe cale terestra cu mijloace de interventie specifice, respectiv 3 autospeciale de stins incendii de padure, 1 cisterna de 10.000 litri si un autoturism 4x4 (Duster).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea