Social

# perne auxiliare #masina

Performante mai bune pentru masina ta, cu pernele auxiliare

Montajul pernelor auxiliare la masina pe care o detii va fi un pas catre imbunatatirea performantelor sale si totodata pentru confortul tau. Sofatul pe drumurile cu denivelari nu va mai fi la fel de dificil, deoarece acestea sunt special concepute pentru a absorbi socurile. Pernele pneumatice se monteaza usor si nu reprezinta o investitie costisitoare pentru autoturismul tau.

Daca vrei sa beneficiezi de acest avantaj in ceea ce priveste stilul functionarii masinii tale, poti comanda perne de pe perneauxiliare.ro. Site-ul te ajuta sa comanzi aceste perne pentru masina ta, in functie de marca si modelul sau. O perna pneumatica este extrem de folositoare, oferindu-ti un grad ridicat de confort si nu numai.

Care sunt avantajele montarii pernelor auxiliare?

Pe site-ul perneauxiliare.ro beneficiezi de perne pneumatice AirPower. Acestea au mai multe avantaje, iar printre ele se numara urmatoarele:

  • Centrul de greutate la curbe se diminueaza simtitor de mult.
  • Nivelul masinii fata de sol este mai ridicat.
  • La drumurile neuniforme, confortul pe perioada deplasarii este mai ridicat.
  • Asamblarea si demontarea sunt foarte simple si totodata rapide. Nu depinzi neaparat de o vizita a service auto. In plus, de la echipa perneauxiliare.ro ai parte de asistenta tehnica privind montajul.
  • Conducerea cu o remorca va avea o stabilitate mai mare.

In cazul incarcaturilor masive, masina este mai echilibrata. Daca adesea transporti marfa sau chiar acesta este domeniul de activitate si cu masina detinuta asta faci, cu atat mai mult pernele auxiliare sunt o recomandare ca investitie pe care sa o faci curand.

Toate aceste avantaje reprezinta, de fapt, montarea pernelor auxiliare. De acestea vei avea parte imediat ce ai apelat la aceasta solutie. Aceste perne se pot instala pe aproape orice masina, imbunatatind semnificativ performantele suspensiei pe arc.

Investitia aceasta nu este deloc una costisitoare, ci chiar la un pret potrivit pentru orice buzunar. Pernele se monteaza in interiorul arcurilor de suspensie din spate. Operatiunea este simpla si nu necesita ridicarea sau demontarea elementelor de suspensie. De asemenea, nu necesita omologare, acestea sunt accesorii auto care nu modifica in vreun fel masina.

Specificatii tehnice optime pentru cei care aleg aceasta metoda

Daca vrei sa optezi pentru pernele auxiliare, acestea au mai multe specificatii tehnice. Inainte de a le comanda, este important sa stii despre ce este vorba. Asadar, pernele auxiliare sunt rezistente la ulei si la combustibil. Totodata, acestea sunt capabile sa reziste in contact cu apa, in aer liber, in solutii slabe de acizi, alcaline si alte medii agresive. In plus, rezistenta lor la caldura este ridicata, pana la peste 80 de grade Celsius.

In ceea ce priveste inghetul, pernele auxiliare fac fata la temperaturi de -50 de grade Celcius, functionand perfect in diverse zone climatice. Proprietatile lor fizice si mecanice sunt destul de ridicate si au rezistenta mare la comprimare, vibratii sau frecare. Presiunea de lucru este de la 0.2 la 2.5 kgf/cm2, iar cea de rupere extrema este de la 5 kgf/cm2.

Pe site-ul perneauxiliare.ro vei vedea toate detaliile despre avantajele lor, montajul si aceste specificatii. De asemenea, poti afla parerea altor persoane dupa ce au ales aceste perne. Montajul presupune un control deplin asupra suspensiei, regland presiunea din pernele pneumatice. Poti opta pentru o suspensie mai moale sau mai dura.

Pretul si avantajele pernelor auxiliare sunt foarte bine definite, potrivite pentru orice buzunar si aproape orice tip de masina. Le poti comanda online prin specificarea marcii si modelului autoturismului pe care il detii. Daca ai nevoie de asistenta la preluarea comenzii pot lua legatura direct cu echipa, utilizand datele de contact din pagina sau vizionand pagina de pe retelele sociale si lasand un mesaj.

Contact: office.perneauxiliare.ro@gmail.com

FOTO: perneauxiliare.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea