Social

PD-L Mehedinti, in razboi cu jurnalistii

Candidatul PD-L la Primaria Municipiului Drobeta- Turnu -Severin, Constantin Gherghe, a intrat in conflict cu presa, dupa ce i-a cerut miercuri corespondentului EVZ sa paraseasca sala unde sustinea o conferinta.

"Presedintele organizatiei municipale a PD-L, Mircea Grosu, vizibil jenat , m-a invitat sa parasesc sala de conferinte, invocand un proces aflat pe rol, pe care mi l-ar fi intentat. Vreau sa precizez ca nu este vorba despre asa ceva, insa o scuza mai buna se pare ca nu au putut gasi", a declarat jurnalistul Adrian Bidilici.

Imediat, toti ziaristii prezenti au parasit sala de conferinte, in semn de solidaritate cu jurnalistul respectiv, informeaza Evenimentul Zilei, in editia electronica.

"A fost un atac direct la intreaga presa din Mehedinti si nu puteam tolera asa ceva", a declarat Monica Noajba, director al saptamanalului "Univers Mehedintean".

O posibila explicatie a acestui gest ar putea fi recentele dezvaluiri depre afacerile derulate de fostul lider local PDL Mihai Stanisoara cu Energy Holding, prin intermediul unei televiziuni patronate de sotia sa.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea