Social

Nastase sprijina revenirea in PSD a "hartuitului" Iacobov

Adrian Nastase a declarat, joi, la Targu Mures, ca saluta decizia lui Corneliu Iacobov de a reveni in politica, acum ca instantele au decis ca nu e vinovat in dosarul RAFO , informeaza Newsin.

"Eu il pretuiesc pe Corneliu Iacobov. Stiu ca a fost hartuit de-a lungul timpului, atata timp cat RAFO nu se transforma intr-o jucarie pe care oamenii liberalilor, apoi ai PD, sprijiniti de domnul Stolojan. RAFO a reprezentat o alta tema de critica in campania electorala din partea lui Traian Basescu", a afirmat presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.

Liderul social-democrat a adaugat ca, daca instantele au decis ca Iacobov nu este vinovat, atunci nu exista niciun fel de problema si se poate implica in politica. "S-a incercat demonizarea lui Iacobov, el a devenit o tinta si din punct de vedere politic. Acum, Iacobov este intr-o situatie in care vrea sa spuna ceva si pe plan politic, dupa ce instantele au aratat ca nu i se poate reprosa nimic", a mai spus Nastase.

Pe de alta parte, liderul PSD a tinut sa sublinieze ca si el s-a aflat intr-o situatie similara cu a lui Iacobov, amandoi putand fi considerati adevarate victime politice.

"Eu nu ma pot transforma in judecator, dupa ce trei ani de zile am fost judecat de Traian Basescu si de procurorii lui, va fi greu sa dau verdicte in aceste chestiuni. Pe de alta parte, ceea ce stiu si afirm categoric, Iacobov a fost cu adevarat hartuit, iar faptul ca instantele arata ca nu a avut probleme, ii dau posibilitatea sa spuna ca a fost o victima politica", a declarat liderul PSD.

Totodata, el a precizat ca succesul lui Iacobov in politica va depinde in mare masura si de colegii din filiala PSD Bacau.

Corneliu Iacobov a declarat, luni, ca doreste sa revina in politica la cel mai inalt nivel, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti l-au achitat luni in dosarul Rafo Onesti. Decizia nu este insa definitiva, procurorii anuntand deja ca au facut apel.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea