Social

#patura cu maneci #cadou #craciun

Patura cu maneci – cel mai bun cadou anul acesta

Craciunul este acea perioada magica din an, insa lasand la o parte atmosfera de poveste, sarbatorile de iarna coincid cu una din cele mai geroase perioade. Si ce poate fi mai reconfortant decat sa te cuibaresti sub o patura pufoasa si sa dai „play” unui maraton de seriale craciunistice?

Nu este surprinzator faptul ca paturile cu maneci sunt vedetele in materie de cadouri din luna Decembrie. Spune „adio” paturilor clasice si mizeaza pe un dar mult mai ingenios, ce va fi o adevarata alinare (si alintare) in diminetile friguroase de iarna. Iata care sunt cele mai interesante modele de paturi cu maneci!

TOP 4 Cele mai iubite paturi cu maneci pentru cadouri de Craciun

1. Patura cu maneci si buzunare, Super Pufoasa

Dupa cum sugereaza si denumirea acesteia, patura se remarca prin textura moale si pufoasa, ca a unui norisor. Oricine va primi un astfel de cadou de Craciun se va bucura mai ceva ca un copil. Pe masura ce o persoana inainteaza in varsta, realizeaza ca nimic nu este mai interesant decat sa primeasca obiecte cu adevarat utile, care sa le faca vietile mult mai simple, cum este si cazul unei paturi cu maneci si buzunare. Iar daca un dar se intampla sa mai aiba si un design foarte frumos, cu atat mai bine! Patura este creata intr-o frumoasa nuanta de rosu, ceea ce inseamna ca este numai buna pentru Craciun. Oricine vrea sa se asorteze cu Mosul, nu-i asa?

2. Patura cu maneci si buzunar DELUXE, Ultra Calduroasa

Este minunat sa admiri fulgii de nea, insa si mai bine este daca te bucuri de frumusetea iernii..din spatele geamurilor. Putini sunt cei ce se incumeta sa petreaca prea mult timp in aer liber, oricat de frumoase ar fi decoratiile de Craciun. Ia in vedere aceasta idee si ofera-le celor dragi cadouri care sa le aduca un confort termic sporit, cum ar fi si o patura cu maneci „Ultra Calduroasa”. De asta si de niste sosete cu reni! Doar de atat au nevoie membrii familiei sau prietenii tai pentru a se simti cu adevarat fericiti in iarna acestui an. Flanelul este un material pe cat de moale, pe atat de confortabil. Nu ar trebui sa te mire faptul ca nu vor sa mai dea jos patura cu maneci si buzunare si sa revina la obiceiurile de dinainte de aceasta descoperire formidabila.

3. Patura cu maneci si buzunare, Inimioare Deluxe

Imprimeurile cu inimioare reprezinta o varianta foarte inspirata prin care iti poti arata afectiunea fata de cei dragi. Special gandita pentru a fi oferita drept cadou, patura cu inimioare imbina latura estetica cu cea practica si se numara printre cele mai creative cadouri de Craciun. De la sotie, mama, prietena si pana la sora ta, orice doamna si domnisoara va fi mai mult decat entuziasmata de un astfel de accesoriu. Design-ul vesel capteaza atentia tuturor, iar faptul ca aceasta este prevazuta si cu maneci reprezinta un real avantaj. Utilizatorii pot sa se aseze confortabil pe canapea si sa puna in buzunar telecomanda, telefonul sau o mica gustare dulce. In acest mod, nu trebuie sa se mai ridice si sa caute obiectele pe care si le doresc sa le aiba la indemana, ci acestea sunt exact acolo unde trebuie.

4. Patura cu maneci si buzunar, Funny Snoopy

Cine nu il indrageste pe Snoopi? Simpaticul animalut marca “Disney” este o figura des intalnita in domeniul textilelor. Adu fericire pe chipul celor dragi cu o patura cu Snoopi! De la mic, la mare, oricine va primi un astfel de cadou de Craciun va fi foarte fericit. Se zice ca de Craciun, toti oamenii se simt exact ca niste copii. Fa- sa isi aminteasca de copilarie si de minunata lume a desenelor animate, cu patura Snoopi. Ba mai mult, materialele fine si catifelate ii vor face sa se resimta ca in vremurile in care mamele ii inveleau cu blandete, inainte  de culcare. Suna bine, nu-i asa?

Toate acestea fiind zise, poti observa ca patura cu maneci este o idee foarte buna, daca inca nu te-ai decis cu privire la cadourile de Craciun. Gesturile fac mai mult decat o mie de cuvinte, iar sarbatorile de iarna reprezinta un prilej prin care poti sa le reamintesti celor dragi cat sunt de importanti pentru tine.

FOTO: mindblower.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea